Πρωτοφανής ληστεία: Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με πιρούνι! | Πώς «ξάφρισαν» 150.000 € κοσμήματα και μετρητά

πρωτοφανής-ληστεία-άρπαξαν-χρηματοκ-384594

Αν και φαντάζει απίστευτο αποτελεί μία πραγματικότητα. Οι ληστές που χτύπησαν την έδρα μιας απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της οινοποιίας, κατάφεραν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο από τα γραφεία της, ακινητοποιώντας τον φύλακα που βρίσκονταν εκεί την ώρα στις εγκαταστάσεις με την απειλή ενός πιρουνιού!

Το πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πλησίασαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις της πασίγνωστης εταιρίας που βρίσκεται στην εθνική όσο Αθηνών -Λαμίας. Πήδηξαν την σιδερένια μάντρα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πλησίασαν τον Πολωνό φύλακα που είχε εκείνη την ώρα βάρδια.

Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, όπως κι ο ίδιος είπε στην κατάθεση του με την απειλή ενός μαχαιριού. Αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν στη συνέχεια εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στον πρώτο όροφο των κτιριακών εγκαταστάσεων, ενώ το ισόγειο του ίδιου συγκροτήματος χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος.

Με γρήγορο βάδισμα κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο και αφού το ξήλωσαν, στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, το μετέφεραν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο πλησίον του περίβολου της εταιρίας. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ιδιοκτήτης στις αστυνομικές αρχές, εντός του χρηματοκιβωτίου υπήρχαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και χαρτονομίσματα των 15.000 ευρώ.

Οι διωκτικές αρχές, αφού έσπευσαν στο σημείο και κατέγραψαν όλα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στις έρευνές τους, αναζητούν πλέον τους δράστες οι οποίοι, όπως όλα δείχνουν, είχαν καταστρώσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την επιχείρηση τους.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook