Πρωτοβουλία για το «Δασκαλογιάννης» στον Βάμβουκα για τη Fraport: Είσαι ο Δήμαρχος της ντροπής

πρωτοβουλία-για-το-δασκαλογιάννης-684824

Ανακοίνωση σε κατηγορηματικό τόνο εξέδωσε η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης», σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Χανίων να συγκαλέσει συνάντηση με την αντιπροσωπεία της Fraport στα Χανιά και μάλιστα στο Δημαρχείο, λόγω απουσίας του κατά τη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Του καταλογίζουν εκτός των άλλων προσπάθεια χειραγώγησης των υπόλοιπων αιρετών με την τότε συνάντηση που προκάλεσε, ενώ τον χαρακτηρίζουν ως τον «Δήμαρχο της υποτέλειας και της ντροπής».

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας για την επικείμενη συνάντηση:

«Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Χανίων Α. Βάμβουκας σπεύδει να ενισχύσει τον ρόλο τη Fraport, να την καταστήσει επίσημα βασικό παράγοντα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και να υπονομεύσει την πρωτοβουλία των υπόλοιπων αυτοδιοικητικών οι οποίοι επέδωσαν στους Γερμανούς κείμενο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης στην Αντιπεριφέρεια απαιτώντας απαντήσεις για την ζημιά που έχουν προκαλέσει στο τόπο. Επισημαίνεται ότι στο εν λόγω κείμενο ο Α. Βάμβουκας έκανε πιεστικές παρεμβάσεις προκειμένου να το καταστήσει ηπιότερο για να μην δυσαρεστήσει τους Γερμανούς και τους πολιτικούς του πάτρωνες, δεξιά και αριστερά.

Υπενθυμίζουμε την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική του προσπάθεια του να καπελώσει τον αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Βουλγαράκη και να χειραγωγήσει τους υπόλοιπους Δημάρχους με την γνωστή συνάντηση που προκάλεσε στο Δημαρχείο δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση της Fraport ότι θα διοργανώσει εκδήλωση στα Χανιά, όπως επίσης και την συνέργεια του στην παράταξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο Σαμαριά και την παρεμπόδιση πολιτών να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους.

Με το αιτιολογικό της απουσίας του, ενώ είχε εκπροσωπηθεί στην σύσκεψη, αποφάσισε να συναντηθεί αύριο Παρασκευή 4 Μαΐου στο Δημαρχείο Χανίων, (αυτή τη φορά δηλαδή δημόσια και όχι στα κρυφά) με τους εκπροσώπους μίας γερμανικής κρατικής εταιρείας η οποία υφάρπαξε τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένου και του «Δασκαλογιάννης» κατόπιν εκβιασμού, χρηματοδοτήθηκε από τις ανακεφαλαιοποιημένες με το αίμα του ελληνικού λαού συστημικές τράπεζες και επέβαλλε μία αποικιακή σύμβαση στη χώρα.

Ενώ λοιπόν οι πολίτες των Χανίων και οι συνάδελφοι του της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού περιμένουν τις απαντήσεις της Fraport, ο Δήμαρχος της υποτέλειας και της ντροπής αποφάσισε να συναντηθεί ξανά με τους γερμανούς για να «συζητήσει» τι άραγε; αφού ότι ήταν να συζητηθεί συζητήθηκε στη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια. Τον παραδίδουμε για μία ακόμα φορά στη κρίση του Χανιώτικου λαού.»

zarpanews.gr

One thought on “Πρωτοβουλία για το «Δασκαλογιάννης» στον Βάμβουκα για τη Fraport: Είσαι ο Δήμαρχος της ντροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook