Πρωτιές και στο τένις για τα Χανιωτάκια του Ο.Α.Χ. | Photos

πρωτιές-και-στο-τένις-για-τα-χανιωτάκι-301333

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης σε Αγόρια και Κορίτσια στις ηλικίες Α12 και Κ16 αντίστοιχα συνδύασε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων τη συμμετοχή του στο 4ο τουρνουά τένις Ε3 που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Λασίθι.Mioumpi-Myriam_1

  • Μύριαμ Μιουμπή

Συγκεκριμένα, στα Αγόρια 12 ετών την 1η θέση πήρε ο Γιώργος Ζερβός, ενώ στα Κορίτσια 16 ετών νικήτρια αναδείχτηκε η Μύριαμ Μιουμπή, με τους δύο Χανιώτες αθλητές να επιβεβαιώνουν έτσι ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.Zervos

  • Γιώργος Ζερβός

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ζερβός έφτασε με άνεση στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον Βαγγέλη Μπόγρη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α. κερδίζοντάς τον με 2-0 σετ (6-3, 7-5).

Από την άλλη, η Μύριαμ Μιουμπή είχε μία σχετικά άνετη επικράτηση επί των αντιπάλων της τόσο στο πλαίσιο των γύρων όσο και στον τελικό όπου πήρε τη νίκη επί της Αθηνάς Τσαγκαράκη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α. με 2-0 σετ (6-2, 6-2).

Η επόμενη μεγάλη επιτυχία για τον ΟΑΧ ήταν η συμμετοχή του Βασίλη Βολτυράκη στον τελικό Α14, στον οποίο μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έχασε με 2-1 σετ από τον Αντώνη Τσαγλιώτη του Ο.Α. Ρεθύμνου με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-4).

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΑΧ

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές του Ομίλου που έλαβαν μέρος:

• Στα Α12 ο Λευτέρης Ματσαμάκης έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-2) από τον Γιώργο Ζερβό. Ο Χρήστος Κασαπάκης έφτασε έως τους “8” όπου γνώρισε την ήττα από τον Δημήτρη Δελάκη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α. με 2-0 σετ (4-2, 4-2).

• Στους “16”, δε, βρέθηκε ο Απόστολος Χαλακατεβάκης, ενώ αποκλείστηκε στον α’ γύρο (στους “32”) ο Ευτύχης Βολτυράκης.

• Στα Α14, πέραν της συμμετοχής του Βασ. Βολτυράκη, ο Λευτέρης Χαλακατεβάκης ξεκίνησε και αποκλείστηκε στους “16” από τον Γιώργο Σιμάτο του Ηράκλειο Ο.Α.&Α.

• Στα Α16, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανήλθαν στις έξι, με τους Διονύση Χατζηνικολάου, Αντώνη Ματσαμάκη και Γιάννη Γιακουμάκη να φτάνουν στα προημιτελικά, απ’ όπου αποκλείστηκαν, ενώ συμμετοχή στους “16” είχαν οι Αντώνης Κωνστανταράκης, Γιώργος Βαρβεράκης και Γιώργος Γεωργουσάκης.Matsamakis_Antonis

  • Aντώνης Ματσαμάκης.

• Τέλος, στα Κ16 και πέραν της επίδοσης της Μιουμπή, ο ΟΑΧ συμμετείχε και με μία ακόμα αθλήτρια, την Μαρία Βαρβεράκη που αποκλείστηκε όμως στους “8” από την Αθηνά Τσαγκαράκη του Ηράκλειο Ο.Α.&Α.

Το τουρνουά διοργάνωσε η Ζ’ Ενωση και ο Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας, με τους αγώνες να φιλοξενούνται εκτός της Ιεράπετρας και στη Σητεία.

Στο μεταξύ η συμμετοχή του Βασίλη Βολτυράκη στα ημιτελικά του 4ου τουρνουά τένις Ε1 στην κατηγορία Α12Δ εξελίχθηκε στην πιο σημαντική για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, στους αγώνες που έγιναν από την Παρασκευή 23 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στη Λάρισα.Voltyrakis_VasilisΟ 12χρονος Χανιώτης τενίστας διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό του διπλού παίζοντας μαζί με τον Γιάννη Σταμούλο του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, αλλά οι δύο τους ηττήθηκαν με 2-1 σετ (6-7, 6-1, 10-6) μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι από τους Αστρεινίδη (Α.Ο.Α. Παπάγου) και Κυπριώτη (Ο.Α. Αθηνών) που μάλιστα προέκυψαν στην πορεία να είναι οι μεγάλοι νικητές. Ο Βολτυράκης είχε πάντως και την επόμενη πιο σπουδαία επιτυχία για τον ΟΑΧ, καθώς στα Α12 βρέθηκε στους “8” απ’ όπου ηττήθηκε από τον Βαγγέλη Κυπριώτη του Ο.Α. Αθηνών με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και ο οποίος επίσης κατέκτησε στη συνέχεια την 1η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΑΧ

Από εκεί και πέρα, οι συμμετοχές για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων ήταν ακόμα τέσσερις.

Στα Κ16 η Μαρία Ναούμ έφτασε αλλά αποκλείστηκε στη φάση των “16” από την Ελένη Καμπάνταη του Α.Ο. Μέγας Αλεξανδρούπολης με 2-0 σετ (6-3, 6-3), ενώ στα διπλά έχασε στον α’ γύρο, παίζοντας ως δίδυμο με την Βαρβάρα Γρίβα του Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή.Kouklaki-Evgenia

  • Ευγενία Κουκλάκη

Στα Κ14, οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ήταν αυτές της Μύριαμ Μιουμπή που πέρασε στους “16” αλλά αποκλείστηκε στη συνέχεια από την Ευαγγελία Αναγνώστου του Ο.Α. Μαγνησίας με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και της Ευγενίας Κουκλάκη που αποκλείστηκε στην α’ φάση.

Στα Α14, ο Ανδρέας Κονταράκης βρέθηκε στους “16” αλλά γνώρισε την ήττα και αποκλείστηκε από τον Ιάσονα-Κωνσταντίνο Κωσταρίδη με 2-0 σετ (6-4, 6-3).Kontarakis2

  • Ανδρέας Κονταράκης

Στα Α12, ο Αλέξανδρος Διγενάκης έφτασε αλλά αποκλείστηκε στους “16” από τον Φίλιππο Αστρεινίδη του Α.Ο.Α. Παπάγου με 2-0 σετ (6-4, 7-6), ενώ στα διπλά αποτελώντας δίδυμο με τον Αχιλλέα-Ραφαήλ Κουσαρίδη του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς αποκλείστηκε στο πλαίσιο της α’ φάσης.Digenakis-Alexandros1

  • Αλέξανδρος Διγενάκης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook