Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατέθεσε μήνυση για τραύματα από το άγριο σεξ

πρωταγωνίστρια-ερωτικών-ταινιών-κατ-305820

O Josh Duggar είναι αμερικανός σελέμπριτι που χρωστά την διασημότητά του στη ριάλιτι σειρά «19 Kids and Counting», που εστιάζει στη ζωή της πολυμελούς οικογένειάς του.

Ο 27χρονος από το Tontitown του Αρκάνσας, «χτύπησε» ξανά την επικαιρότητα, όταν μια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών κατέθεσε εις βάρος του μήνυση για σωματικές βλάβες, έπειτα από «άγριο σεξ». Η Danica Dillon αξιώνει το ποσό των 500.000 δολαρίων για «συναισθηματικές και σωματικές βλάβες», όπως δηλώνει σε αμερικανικά μέσα. Η γυναίκα, ισχυρίστηκε στο περιοδικό  Touch, ότι προχώρησε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον νεαρό δυο φορές, όταν τον γνώρισε στο κλαμπ Gold Club στη Φιλαδέλφεια. Εκείνος, της έδωσε το ποσό των 600 δολαρίων, προκειμένου να του χορέψει ιδιωτικά, ενώ όταν πέρασαν τη νύχτα μαζί «εκείνος ήταν αρκετά βίαιος κατά τη σεξουαλική επαφή».

«Βασικά με στριφογύριζε σαν να ήμουν πλαστική κούκλα», είπε η Dillon. «Ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία, έχω κάνει άγριο σεξ κατά το παρελθόν, αλλά αυτό ήταν τρομακτικό». Όπως σημείωσε η ίδια, αισθάνεται όπως ένα θύμα βιασμού. Ο 27χρονος, είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά.

safafma3
Ο Josh Duggar με τη σύζυγό του και ένα από τα παιδιά του
safafma2
Η Danica Dillon

safafma1

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook