Προφυλακίστηκε ο Σταμπούλος | Βρέθηκε το αυτοκίνητο

προφυλακίστηκε-ο-σταμπούλος-βρέθηκε-174186

stampoulosΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο Αντώνης Σταμπούλος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί μέχρι, όπως είπε, η συνήγορός του Γιάννα Κούρτοβικ να λάβει πλήρη γνώση της δικογραφίας, η οποία δεν περιλαμβάνει τίποτα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η κ. Κούρτοβικ δήλωσε πως: αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή και παραδόθηκε. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν προσδιορίζονται στο κατηγορητήριο οι σχέσεις του κατηγορουμένου με τις συγκεκριμένες πράξεις που του αποδίδονται.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο

«Φύλο και φτερό» στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας κάνουν το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε χθες αργά το απόγευμα έξω από συνεργείο στη συμβολή των οδών Κωλονού και Μουζακίου στο Περιστέρι.

Η αντιτρομοκρατική που έφτασε στο σημείο, με άκρα μυστικότητα μετέφερε με γερανό το ιδιόκτητο ΙΧ στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να γίνει λεπτομερής έλεγχος για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει βρεθεί κάτι στο όχημα, ενώ η αντιτρομοκρατική προσπαθεί να διαπιστώσει αν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επιβιβαστεί η Πόλα Ρούπα ή κάποιο άλλο μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook