Προφυλακίστηκαν 4 από τους 30 συλληφθέντες της μεγαλύτερης συμμορίας διαρρηκτών!

προφυλακίστηκαν-4-από-τους-30-συλληφθέντ-305048

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν 30 άτομα που κατηγορούνται ότι έχουν διαρρήξει τουλάχιστον 150 διαμερίσματα. Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους οι 4 προφυλακίστηκαν και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού η σπείρα θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη. Οι δικηγόροι της υπόθεσης όμως εξηγούν ότι με βάση τη δικογραφία, αυτή ήταν η ορθή απόφαση.

Οι συλληφθέντες έδωσαν εξηγήσεις για τα κλοπιμαία και τα εργαλεία διάρρηξης που βρήκαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί. Στα δικαστήρια έδειχναν εκνευρισμένοι και ξέσπασαν στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ ένας από αυτούς πέταξε προκλητικά το τσιγάρο του.

Ο βασικός ισχυρισμός τους ήταν πως οι περισσότεροι δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, συνεπώς αποδυναμώνεται η κακουργηματική κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεκάδες πολίτες που έχουν πέσει θύματα της συμμορίας καταφθάνουν στη υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που βρίσκεται στην Κυψέλη, προκειμένου να δουν από κοντά τα κλοπιμαία και να αναγνωρίσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Πηγή: star.gr

One thought on “Προφυλακίστηκαν 4 από τους 30 συλληφθέντες της μεγαλύτερης συμμορίας διαρρηκτών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook