Προσοχή… Αυτές είναι οι λέξεις – κλειδιά που «τα παίρνει» σε χρόνο dt κάθε ζώδιο

προσοχή-αυτές-είναι-οι-λέξεις-κλειδ-733894

7 λέξεις που απαγορεύεται ρητώς και διά ροπάλου να αναφέρεις στο κάθε ζώδιο. Αμαρτωλές λέξεις που γίνονται κόκκινο πανί για τα ζώδια και θέλουν να τις αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

ΚΡΙΟΣ

Υπόδειξέ του ηρεμία, υπομονή, διπλωματία, αναβολή, πειθαρχία, περισυλλογή, πραότητα και θα δεις πώς μπορεί κάποιος να γίνει ανυπόφορος.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρότεινέ του διαλλακτικότητα, εγκράτεια, ανοχή, πλουραλισμό, απάθεια, λακωνισμό και υποχωρητικότητα και θα δεις το πείσμα σε όλο του το μεγαλείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναφέρσου σε αξιοπιστία, σταθερότητα, ιεράρχηση, τεκμηρίωση, επιφύλαξη, καθήκον, ευθύτητα και δεν θα προλάβεις να τελειώσεις τις φράσεις σου από την χιουμοριστική του ειρωνεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μίλησέ του για πρωτοτυπία, διαφοροποίηση, ρίσκο, εφήμερο, χειραφέτηση, υπερβατικότητα, πρωτοβουλία και κοίτα πώς προκαλείται η πιο άμεση κρίση πανικού.

ΛΕΩΝ

Σύστησέ του λιτότητα, αποταμίευση, μετριοπάθεια, ταπεινότητα, συρρίκνωση, απολογισμό, προσαρμογή και θα καταλάβεις γιατί η αλαζονεία είναι μεγάλο ελάττωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαρίθμησέ του έννοιες όπως καινοτομία, φανατισμός, ατέλεια, αναστολή, παρακμή, διαφθορά, αναλγησία και δες πώς ένας άνθρωπος αντιδρά άμεσα με αυστηρή λογική και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

Θέσε του θέματα πόλωσης, συγκάλυψης, τακτικότητας, ευτέλειας, αυτάρκειας, κακογουστιάς, τεχνοκρατίας και θα δεις έκπληκτος πόσο διπλωματικά θα αφορίσει όλα αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δοκίμασε να θίξεις θέματα περί σεμνότητας, υπονόμευσης, επιφύλαξης, σεξολαγνείας, παραδοπιστίας, σαρκασμού, διαστροφής και δες πόσο εκδικητικός μπορεί να γίνει ο συνομιλητής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρότρεψέ τον για δέσμευση, ωριμότητα, συνέπεια, διστακτικότητα, υποχρέωση, αναμονή, αυταπάρνηση και αμέσως θα μείνεις μόνος, με εκείνον να τρέχει όσο γίνεται πιο μακριά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοντραρίσου μαζί του σε λέξεις – κλειδιά όπως προσποίηση, συλλογικότητα, συγκατάβαση, αισιοδοξία, εξάρτηση, αφέλεια, υποχώρηση και θα έχεις την αίσθηση ότι είναι κάποιος βαθιά ριζωμένος στη γη μέχρι την αναρρίχησή του στην κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζήτησέ του για συμβιβαστικότητα, πρακτικότητα, πίστη, παράδοση, αποκρυφισμό, χειραγώγηση, κομφορμισμό και θα δεις τι σημαίνει βίαιη ανατροπή σε ένα λεπτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Πες του να φανταστεί προσγείωση, αδιαφορία, σαφήνεια, αυστηρότητα, ρεαλισμό, απαξίωση, απολυτότητα και θα τον δεις να σπαρταρά από τρόμο μήπως και του συμβούν

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook