Προσλήψεις στην Εθνική: Πού θα εξεταστούν οι υποψήφιοι

προσλήψεις-στην-εθνική-πού-θα-εξεταστ-151996

trapezaΑίτημα για τη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού πρόσληψης 122 πτυχιούχων απηύθυνε η Εθνική Τράπεζα στο ΑΣΕΠ, προκειμένου να καλυφθούν οργανικά κενά σε καίριες θέσεις των υποκαταστημάτων της ανά την επικράτεια.

Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος» ο διαγωνισμός πρόσληψης των νέων πτυχιούχων προγραμματίζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα δημοσιευτεί η σχετική προκήρυξη από το ΑΣΕΠ, που θα αναφέρει τα προσόντα των υποψηφίων, το όριο ηλικίας αλλά και την κατανομή των θέσεων ανά υποκατάστημα.

Ήδη το ΑΣΕΠ απάντησε θετικά στο αίτημα της Εθνικής.

Η Ανεξάρτητη Αρχή θα έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, την επιλογή των θεμάτων, τη μετάδοση τους στα εξεταστικά κέντρα και την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Η γραπτή εξέταση θα γίνει με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών ενώ οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις ενότητες: γλωσσικών δεξιοτήτων, αριθμητικών δεξιοτήτων, γενικών γνώσεων και ξένης γλώσσας (Αγγλικά). Δεν αποκλείεται η τράπεζα να θέσει όριο ηλικίας στους υποψήφιους ενώ σε επίπεδο πτυχίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές στις επιστήμες της Οικονομίας ή της Διοίκησης.

Σίγουρη θεωρείται τέλος η θέσπιση του κριτηρίου της εντοπιότητας για τις θέσεις των υποκαταστημάτων της περιφέρειας.

Πηγή: newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook