Προσλήψεις απ’ την «πίσω πόρτα» στο Δήμο Χανίων

προσλήψεις-απ-την-πίσω-πόρτα-στο-δή-21142

zarpa blog 1Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την δημοσίευση-καταγγελία μου, διαβάστε ΕΔΩ  για τις παράνομες προσλήψεις που διενεργήθηκαν στο δήμο μας, και συγκεκριμένα από τον ΔΟΚΟΙΠΠ, και κάποια επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί, αν και έχει αποσταλεί το εν λόγω δημοσίευμα στα email των υπευθύνων.

Απάντηση που ναι μεν την περίμενα, αλλά ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα πάρω.

Κατά τη διάρκεια όμως του μήνα αυτού, έτυχε να διαβάσω στον τοπικό τύπο και στα τοπικά site (ακόμα και στο επίσημο site του δήμου) ότι η μία εκ των εν λόγω υπαλλήλων παρουσιάζεται ακόμα και σαν υπεύθυνη της υπηρεσίας (Κ.Α.Π.Η.) σε κάποιες δραστηριότητες που έλαβαν χώρα στο εν λόγω Κ.Α.Π.Η..Υπάλληλος η οποία εργάζεται σχεδόν 3 μήνες χωρίς να έχει καν ανακοινωθεί η πρόσληψη της στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και η οποία διαλαλεί ότι την κράτησαν μετά από την λήξη προγράμματος κοινωφελούς εργασίας χωρίς να υπάρχει όμως προκήρυξη διαγωνισμού για την εν λόγω θέση.

Πιστεύω πια ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι,καθώς και ξέρει ότι έχει «μπει» στη θέση με αδιαφανή διαδικασία και το παραδέχεται με περίσσιο θράσος θα έλεγα.Καιρός είναι λοιπόν, είτε ο κύριος δήμαρχος, είτε η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ να μας απαντήσουν αν όντως υπάρχει αυτή η «πολυδιαφιμιζόμενη» αξιοκρατία του δημοσίου ή αν τελικά η διανομή των θέσεων γίνεται με ανάθεση.

Χρυσόστομος  Ταβουλάρης

Υ.Γ. Πήρα το θάρρος και ξανάγραψα αυτές τις γραμμές,γιατί λόγω των πιο πάνω γεγονότων,νοιώθω απλά ότι η κοροϊδία συνεχίζεται και πρέπει με κάποιο τρόπο να δείξουμε τουλάχιστον ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι.Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ίδιο όφελος από όλα αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook