Προπονητή από το πάνω ράφι θέλει ο Α.Ο. Χανιά

προπονητή-από-το-πάνω-ράφι-θέλει-ο-α-ο-χ-180428

FOOTBALL LEAGUE / ÈÑÁÓÕÂÏÕËÏÓ-ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓΑμέσως μετά από μία αποχώρηση προπονητή, είναι σύνηθες το φαινόμενο τα σενάρια αντικατάστασης του να…δίνουν και να παίρνουν. Από αυτό δεν εξαιρείται ο  Α.Ο. Χανιά, αφού μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο ξεκίνησε, η προπονητολογία για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας, παραμονές μάλιστα και ενός πολύ κρίσιμου αγώνα στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Σύμφωνα με τα τωρινά σενάρια,  ως φαβορί για να κάτσει στο πάγκο της χανιώτικης ομάδας είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης και είναι μια περίπτωση που όπως φαίνεται απασχολεί αρκετά. Ο έμπειρος, πρώην τεχνικός του Απόλλωνα, της Νίκης Βόλου (την οδήγησε στην άνοδο στην Σούπερ Λιγκ και της Λάρισας) είναι αυτή την περίοδο χωρίς ομάδα και ο ΑΟΧ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό δέλεαρ για τον ίδιο.

Επίσης ακούγεται και το όνομα του Τάκη Λεμονή. Και αυτός έχει εμπειρία και ξέρει πρόσωπα και πράγματα ενώ όπου κι αν δούλεψε έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας τους στόχους της εκάστοτε ομάδας του. Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Πανιώνιος είναι κάποιες από τις ομάδες που δούλεψε. Η αλήθεια είναι από την άλλη ότι έχει περίπου ένα χρόνο να δουλέψει σε κάποιο σύλλογο.

Έτσι, οι διοικούντες του Α.Ο. Χανιά-όπως φαίνεται και από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν- θέλουν ο αντικαταστάτης να είναι προπονητής που έχει εμπειρία Α’ Εθνικής και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις έγκεινται σε αυτή την κατηγορία.

Πηγή: athlitiko. gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook