Προεκλογικές αγριότητες στην Κύπρο: «Λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και…»

προεκλογικές-αγριότητες-στην-κύπρο-603866

Επαγγελματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ εξέφρασε με χυδαίο τρόπο την άποψή του για την εμφάνιση της εκπροσώπου τύπου του εκλογικού επιτελείου Σταύρου Μαλά

Τη «λεοπαρδαλέ μπλούζα» και το «βυζί» της εκπροσώπου τύπου του εκλογικού επιτελείου Σταύρου Μαλά, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, σχολίασε επαγγελματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ, στο Facebook. Τόσο η ανάρτηση όσο και τα σχόλια κάτω από αυτή, προκάλεσαν την αντίδραση της κυρίας Χαραλαμπίδου, η οποία είναι βουλευτής του ΑΚΕΛ, και η οποία επέκρινε τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για το επίπεδο των συνεργατών του.

Χαρακτήρισε την ανάρτηση «χυδαία και σεξιστική». Μάλιστα η κυρίαα Χαραλαμπίδου ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook.

Στη φωτογραφία στην οποία ο επικοινωνιολόγος του ΔΗΣΥ, Παναγιώτης Σαλαφόρης σχολιάζει την εμφάνιση της γράφοντας: «Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις, με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί».

ΔΗΣΥ: Θα πάρουμε τα δέοντα μέτρα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την «απρεπή και πολλαπλώς απαράδεκτη δημοσίευση μέλους του προσωπικού του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος της Εκπροσώπου Τύπου του υποψηφίου κ. Μαλά, κυρίας Ειρήνης Χαραλαμπίδου».

Εκφράζουμε θλίψη και αποτροπιασμό. Τέτοιες ενέργειες και ανάλογη νοοτροπία είναι εντελώς ξένα με τα ήθη της παράταξής μας, πλήττουν τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να χαρακτηρίζει την παρουσία μας και θίγει βεβαίως και το κοινό αίσθημα, αναφέρει ο ΔΗΣΥ στην ανακοίνωση.

Με τέτοια συμπεριφορά το συγκεκριμένο μέλος του προσωπικού δεν μπορεί να έχει σχέση με το κόμμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα λάβει άμεσα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Σκληρό προεκλογικό ροκ

Οι μέχρι σήμερα ενδείξεις καθιστούν σαφές ότι η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2018, θα διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους. Από την καθημερινή αντιπαράθεση, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν λείπουν τα υπονοούμενα

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook