Προβλήματα στο κέντρο άμυνας για τον Α.Ο. Χανιά | προπονήθηκε κανονικά ο Οικονομόπουλος

προβλήματα-στο-κέντρο-άμυνας-για-τον-α-176901

ao xaniaΑνοχύρωτο εν όψει του παιχνιδιού με τον Φωστήρα την Παρασκευή( 17/10),  είναι το κέντρο της άμυνας του Α.Ο. Χανιά αφού η αποβολή του Γκότοβου στο ματς με την Ερμιονίδα και ο τραυματισμός του Κοντέων δημιουργούν κενό στα μετόπισθεν της ομάδας.

Ο τραυματισμός του Πέτρου Κοντέων προκλήθηκε αφού ενώ ένοιωσε ενοχλήσεις στο πρώτο μέρος συνέχισε να παίζει και στο δεύτερο μέρος του αγώνα με την Ερμιονίδα. Οι πληροφορίες μιλάνε για θλάση στη γάμπα κι έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για τον αυριανό αγώνα με τον Φωστήρα.

Ταυτόχρονα αγώνας δρόμου θα γίνει μήπως και προλάβει το ματς με την ΑΕΚ ( 24/10). Βέβαια το μέγεθος του τραυματισμού του- όπως και το χρονικό διάστημα που θα είναι εκτός- θα φανεί από την μαγνητική εξέταση που θα υποβληθεί.

Ωστόσο, μέσα σ΄όλα, οι άνθρωποι της ομάδας είδαν με ικανοποίηση το γεγονός ότι ο Οικονομόπουλος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα χθες και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς κάποια ενόχληση. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook