Πρεμιέρα στο Ηράκλειο για τη Νέων/Ανδρών πόλο του Ν.Ο.Χανίων

πρεμιέρα-στο-ηράκλειο-για-τη-νέων-ανδρ-130503

MaxairasΞεκίνημα των υποχρεώσεων για την ομάδα πόλο Νέων/Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία θα αγωνιστεί στην 1η φάση του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θ’ αντιμετωπίσει το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και τον ΟΦΗ, με την πρόκριση στην επόμενη φάση να παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ.: «Δεν έχουμε δουλέψει ως ομάδα Νέων-Ανδρών και σε αυτή τη φάση θα συμμετάσχουμε με κάποια παιδιά για να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια που έκαναν πέρσι όπου κερδίσαμε την 3η θέση και που φέτος είναι μαθητές της Γ’ Λυκείου. Το βάρος μας πέφτει στις ομάδες των Εφήβων και των Παίδων, καθώς όσον αφορά το πρωτάθλημα των Νέων, γιατί δεν έχουμε παιδιά που να παίζουν σε αυτή την ομάδα, το χρησιμοποιούμε για να «δουλέψουμε» για αυτό των Εφήβων. Για την πρόκριση στην τελική φάση, αν και δεν γνωρίζουμε τις άλλες ομάδες, θα εξαρτηθεί από την κλήρωση που θα έχουμε. Αν πάρουμε μέρος ως εφηβική ομάδα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε, εάν όμως ακολουθήσουν και τα παιδιά που είναι στην Γ’ Λυκείου θα το παλέψουμε».

Η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής: Ρουμελιωτάκης, Σολογάνης, Κοκονάς, Δασκαλάκης, Σκουμπάκης, Χατζηδάκης, Παπασηφάκης, Αποστολάκης, Σταματάκης, Μπιτσάκης, Μανιουδάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσιστράκης, Χατζηιωάννου, Μαρκουλάκης, Γιαννουδάκης.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook