Πρεμιέρα στα φιλικά με ήττα ο Πλατανιάς

πρεμιέρα-στα-φιλικά-με-ήττα-ο-πλατανιά-158316

platanias_pasΜε ήττα ξεκίνησε την σειρά των φιλικών προετοιμασίας ο Πλατανιάς. Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο τεστ της χρονιάς ηττήθηκαν από τον πιο έτοιμο ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι όπου και οι δυο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας με σκορ 2-0, με τον Γιάννη Χριστόπουλου να έχει την ευκαιρία να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματα τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά για ορισμένους παίκτες.

Όπως τον υπό δοκιμή Γάλλο τερματοφύλακα Μπρασιγκλιάνο που αγωνίστηκε στο α’ μέρος, διάστημα στο οποίο η Χανιώτικη ομάδα δέχθηκε και τα δυο γκολ από τον Μπράνα Ίλιτς που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με τον Σέρβο επιθετικό, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ, ενώ ο φορ των Ηπειρωτών διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 26’ με ωραία πλασέ.

Οι «κυναόλευκοι» σε γενικές γραμμές έδειξαν μεγαλύτερη ετοιμότητα (άλλωστε ο ΠΑΣ έχει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι) και ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ οι παίκτες του Χριστόπουλου κατάφεραν να γίνουν πιο… απειλητικοί, μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, μια και στο 62’ ο Μενδρινός έχασε τη καλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να μειώσουν, αλλά το δοκάρι του Σωτηρίου έσωσε τον ΠΑΣ.

πίσης ο Χριστόπουλος δοκίμασε και τους νεοαποκτηθέντες νεαρούς, Νέπλιακ, Φιγκέιρα και Τσουράκη, αλλά και τον Βρετανό Νόρτι που εξακολουθεί να περνάει ό το μικροσκόπιο του Χριστόπουλου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γιάκος, Πρωτογεράκης, Ηλιάδης, Ίλιτς, Γιάκος, Κρητικός.

Αγωνίστηκαν και οι: Σωτηρίου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Αυγενικού, Χαρίσης, Τσάβες, Σαπαλίδης, Καλογιάννης (82΄ Ιωάννου) Ακόστα, Στρούνα.

Πλατανιάς: Μπρασιγκλιάνο, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Νόρτι, Αποστολόπουλος, Σούκιας, Τόρες, Αγκιλέρα, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Μπεριάν (α’ ημίχρονο)

Στο δεύτερο ημίχρονο o Πλατανιάς αγωνίστηκε με τους: Κοκκαλά, Δημήτρη (60′ Χαλκιαδάκη), Αγκιλέρα (60′ Ντεντάκη), Νέπλιακ, Ζουμπουλάκη, Σέχου, Φιγκέιρα, Τσοντάκη, Μενδρινό, Ναζλίδη, Γιακουμάκη (80′ Τσικουδάκη).

Διαιτητής ήταν ο Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, με βοηθούς τους Λάμπρο Κολοκώτσιο και Στέλιο Σώμαλη από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook