Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το Κύπελλο Χανίων

πραγματοποιήθηκε-η-συνέντευξη-τύπου-666405

Από νωρίς θα ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς έχει προγραμματιστεί ένα μικρό τελετουργικό, ενώ και μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές στις δύο ομάδες, στους διαιτητές και στον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ματς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι φίλαθλοι της Παλαιόχωρας θα είναι στη Θύρα 2, ενώ της ομάδας του ΣΥΝΚΑ στη Θύρα 1.

Η Θύρα 3 θα είναι κλειστή, ενώ στα VIP θα μπουν μόνο όσοι έχουν εισιτήριο VIP, προσκλήσεις, οι επίσημοι, οι διοικήσεις των δύο ομάδων, οι ποδοσφαιριστές εκτός 18άδας, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί.

Θα λειτουργήσει ένα μόνο εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από τη Θύρα 1.

Απαγορεύεται η μεταφορά εντός του σταδίου, αλλά και η ρίψη, καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων. Επίσης, απαγορεύεται η χρήση οινοπνευματωδών ποτών, όπως και η ανάρτηση πανό/πλακάτ με υβριστικό, ρατσιστικό ή αντεθνικό περιεχόμενο.

Να σημειωθεί πως ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, που ετοιμάζει και ένα πολύ ενδιαφέρον pre-game και post-game.

Οι δηλώσεις που έγιναν στη συνέντευξη Τύπου:

Κώστας Κωνσταντινίδης: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Είναι εξαιρετικό που βρίσκονται στον τελικό δύο ομάδες που θα είναι του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει ένα συναρπαστικό ματς. Ο σκοπός είναι ιερός, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε έναν συνάνθρωπό μας που είναι σε δύσκολη θέση. Αναδεικνύουμε το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΠΣ Χανίων και του ποδοσφαίρου. Δεν κάνουμε πολιτική από το ποδόσφαιρο, επιτελούμε κοινωνικό έργο».

Δημήτρης Μαγκαφίνης: «Η ΕΠΣ Χανίων δίνει μία αίγλη στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Επειδή έχω δουλέψει και σε άλλους νομούς, αυτό που γίνεται εδώ ανεβάζει το επίπεδο. Ελπίζω τόσο η ομάδα μου, όσο και αυτή του ΣΥΝΚΑ να ανταποκριθούμε και να έχουμε και ένα καλό παιχνίδι. Ερχόμενος εδώ πριν οκτώ μήνες για να μιλήσουμε μαζί με την Κ20 Πλατανιά για το Σούπερ Καπ, στο μυαλό μου είχα σκέψεις για το πρωτάθλημα, δεν ήξερα τα κατατόπια της περιοχής. Βασικός μας στόχος ήταν σαν εκπρόσωπος του νομού Χανίων και με την εμπειρία που έχω στην κατηγορία, να ανταπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα. Αυτό επετεύχθη, πήραμε και το Σούπερ Καπ και δώσαμε και μία μικρή χαρά στους φιλάθλους, συνεχίσαμε με μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα θέλαμε να βάλουμε… το κερασάκι στην τούρτα με το Κύπελλο. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε ένα πολύ καλό γήπεδο, θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που έχει έναν έμπειρο προπονητή. Να έρθει ο κόσμος γιατί και ο σκοπός είναι ιερός. Έχω ξαναπαίξει τέτοιο παιχνίδι και είναι βασικό ο κόσμος να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Καλώ τον κόσμο της Παλαιόχωρας να έρθει και να μας υποστηρίξει. Η ομάδα πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα, σώθηκε στην πρώτη χρονιά στη Γ’ Εθνική και αν πάρει το κύπελλο θα είναι το πρώτο της στην δεύτερη παρουσία της σε τελικό».

Θανάσης Κολιτσιδάκης: «Να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και την ΕΠΣΧ που δίνει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στον τελικό και διαθέτει τα έσοδα για έναν συνάνθρωπό μας. Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στον κ. Μαγκαφίνη και την Παλαιόχωρα για τον στόχο του πρωταθλήματος, είναι μεγάλη υπόθεση που σώθηκε μία νεοφώτιστη ομάδα. Για τον τελικό, παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες του νομού. Κι οι δύο ομάδες έχουν πετύχει τον στόχο τους στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε κάνει μία πολύ καλή χρονιά. Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι το… κερασάκι στην τούρτα. Ένα παιχνίδι που μπορεί να γίνουν τα πάντα, αλλά η Παλαιόχωρα είναι το φαβορί. Σαν ποδοσφαιριστής έχω πάρει κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ και έχω χάσει από τον Πανιώνιο. Σαν προπονητής έχω πάρει κύπελλο με τον Ηρόδοτο και το έχω χάσει όταν ήμουν στην Επισκοπή, από την Ασή Γωνιά. Σε ένα παιχνίδι γίνονται τα πάντα και σαν ποδοσφαιριστής κέρδισα τον Άγιαξ εκτός έδρας και όμως χάσαμε εντός έδρας και φάνηκε η διαφορά. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε καλούς παίκτες και πιστεύουμε πολύ στην ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες και να αναδείξουμε το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε πολλούς Χανιώτες παίκτες και θέλουμε πολύ το κύπελλο».

Ανδρέας Λουγιάκης: «Εκ μέρους της Παλαιόχωρας, ευχαριστούμε για την πρόσκληση στην ΕΠΣ Χανίων. Ευχαριστούμε για την διοργάνωση και την όλη αίγλη που έχει δώσει στον θεσμό. Εύχομαι να είναι μία γιορτή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, να το πάρει η ομάδα που θα είναι καλύτερη και πιο τυχερή και να τελειώσουνε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς το παιχνίδι γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ανδρέας Χιωτάκης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό φέτος. Ο πρώτος λόγος είναι ότι για πρώτη φορά διεκδικήσαμε για πρώτη φορά την συμμετοχή μας στη σύντομη ιστορία μας, αφού η ομάδα δεν έχει κλείσει ούτε δεκαετία. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι θας μας δινόταν η ευκαιρία μέσα από το Κύπελλο Ερασιτεχνών να παίξουμε με ομάδες Γ’ Εθνικής και να αξιολογήσουμε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η δουλειά μας, η οποία είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα για του χρόνου. Έτσι πήραμε και έναν έμπειρο προπονητή, τον οποίο θα έχουμε και τη νέα χρονιά και προετοιμάζουμε την ομάδα. Το ότι βρίσκεται η Παλαιόχωρα στον τελικό, μία ομάδα Γ’ Εθνικής, είναι κάτι που το θέλαμε. Θα γίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πιο σημαντικό στον θεσμό γιατί για πρώτη φορά συμμετέχουν ομάδες της Γ’ Εθνικής. Καλούμε τον κόσμο να το παρακαλουθήσει και να έρθει σε πέρας ο σκοπός που έχει βάλει η ΕΠΣΧ για να μαζευτούν χρήματα και να στηριχτεί ένας συνάνθρωπός μας».

Άλκης Δημήτρης: «Να δώσω τα συγχαρητήρια στην Παλαιοχωρα για την πορεία της και τη σωτηρία της στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή της στον τελικό, όπως και στη δική μας ομάδα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Να στηρίξει και ο κόσμος την προσπάθεια για τον συνάνρωπό μας. Να κερδίσει ο καλύτερος, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να πάρουμε το κύπελλο».

Αυτοί είναι οι διαιτητές του τελικού

Ο Γιώργος Γιαννουλάκης είναι ο «εκλεκτός» της Επιτροπής Διαιτησίας, ο οποίος θα είναι ο διαιτητής του τελικού, με βοηθούς τους Αντώνη Σινιοράκη και Γεωργία Κομισοπούλου, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Ούτας.

Δείπνο στις δύο ομάδες

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων παρέθεσε δείπνο στις δύο ομάδες και στους διαιτητές  το βράδυ της Δευτέρας, σε γνωστό εστιατόριο των Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook