Πού βρήκες το τηλέφωνό μου Ρένο;

πού-βρήκες-το-τηλέφωνό-μου-ρένο-145667

sms coverΟ Ρένος Χαραλαμπίδης μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν παρακολουθώ στενά τις δουλειές του, αλλά όποτε συμβαίνει αυτό εκτιμώ πάντα τις υποκριτικές, και όχι μόνο, ικανότητές του.

Του Νίκου Κακαρίκα | protagon.gr

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Χτες το απόγευμα έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου. XARALABIDIS, ο αποστολέας. Επαφή με τέτοιο όνομα δεν έχω καμία στο τηλέφωνό μου αλλά διάβασα στα γρήγορα το σύντομο κείμενο.

sms charalabidisH AΘHNA MAΣ MΠOPEI NA AΛΛAΞEI MONO ME TH ΣYMMETOXH OΛΩN. BOHΘHΣE MAΣ ME TH ΨHΦO ΣOY. PENOΣ XAPAΛAMΠIΔHΣ-YΠ. ΣYMBOYΛOΣ 1OY ΔIAM.-AΘHNA MΠOPEIΣ, A.ΣΠHΛIΩTOΠOYΛOΣ

Η πρώτη αντίδραση ήταν αρνητική. Το «φωνακλάδικο» στιλ με τα κεφαλαία στοιχεία είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό. Η δεύτερη αντίδραση ήταν να σκεφτώ πως δεν θυμάμαι να έχω επικοινωνήσει στο παρελθόν με τους κ.κ. Χαραλαμπίδη-Σπηλιωτόπουλο ή τους άμεσους συνεργάτες τους. Αν το έχω κάνει, θα το έχω κάνει με τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Άρα γιατί να με συμπεριλάβουν στις λίστες με τα τηλέφωνα των υποψήφιων ψηφοφόρων τους, χωρίς καν να είμαι δημότης της Αθήνας;

Προφανώς και ο αριθμός μου είναι ένας από τους χιλιάδες αριθμούς που γυρίζουν σαν ρουλεμάν από εταιρίες marketing-διαφήμισης και επικοινωνίας σε αντίστοιχες εταιρίες, οι οποίες τις χρησιμοποιούν για τους σκοπούς των πελατών τους. Στην περίπτωσή μας των υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Είμαι σίγουρος πως την ίδια τακτική ακολουθούν και άλλοι υποψήφιοι, τόσο στις δημοτικές όσο και στις ευρωεκλογές. Μόνο που είναι υπέρ το δέον ξεπερασμένη. Προκαλώντας περισσότερες αρνητικές παρά θετικές εντυπώσεις στο μυαλό του παραλήπτη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ρ. Χαραλαμπίδη και καλή φώτιση, στο μέλλον, στους υπεύθυνους επικοινωνίας των υποψηφίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook