«Πούλησα όλη μου την περιουσία για να ξεχρεώσω»

πούλησα-όλη-μου-την-περιουσία-για-να-ξ-224806

kiriakidis

Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, μετρώντας πολλές θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές επιτυχίες. Παρά την δόξα όμως και την καταξίωση που γνώρισε, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έγινε και και αυτός άλλο ένα θύμα της κρίσης.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, επενδύοντας στο θεατρικό του όραμα, φτάνοντας στο σημείο να χρωστάει, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly», αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως κατάφερε να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του.

kiriakidis2«Επένδυσα στη θεατρική παραγωγή. Άλλες φορές είχα κέρδος και άλλες χασούρα. Με την παράσταση «Φωλιά του κούκου» που έκανα στο Νέο Ριάλτο είχα μια οικονομική αποτυχία αλλά όχι καλλιτεχνική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το όραμά σου και στην συνέχεια να του πεις «δεν έχω να σε πληρώσω». Βρήκα τον τρόπο και τους πλήρωσα. Ότι περιουσιακό στοιχείο είχα και δεν είχα έφυγε για αυτό τον λόγο. Θεωρώ όμως πως ήταν μια μικρή απώλεια. Μεγάλη θα ήταν αν δεν έκανα τη συγκεκριμένη δουλειά».

Πηγή : real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook