Που πήγαν το κομμένα ξύλα από τα κλάδεμα των δένδρων; | Videos

που-πήγαν-το-κομμένα-ξύλα-από-τα-κλάδεμ-122733

Στο κλάδεμα των δένδρων στην λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή προχώρησαν το πρωί συνεργεία του δήμου, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί προ ήμερων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τίποτε επιλήψιμο σε ότι αφορά την συγκεκριμένη διαδικασία.

VIDEO 1

Το περίεργο όμως είναι πως ξύλα από τα δένδρα τα οποία προηγουμένως είχαν κλαδέψει οι υπάλληλοι του δήμου και αφού τα είχαν κόψει κατάλληλα, όπως προκύπτει και από σχετικό βίντεο τα είχαν φορτώσει σε αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν έφερε τις γνώστες πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που ανήκουν στο δήμο ή σε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία, άλλα ήταν πινακίδες Ι.Χ αυτοκινήτου.

VIDEO 2

Μπορούν οι αρμόδιοι να μας απαντήσουν περί τίνος πρόκειται. Δεν διέθεταν οι υπηρεσίες του δήμου όχημα για να μεταφέρουν τα κομμένα ξύλα; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Αναμένουμε την απάντηση τους;

2 thoughts on “Που πήγαν το κομμένα ξύλα από τα κλάδεμα των δένδρων; | Videos

  1. Πράγματι ,το είδα και εγώ εχτές περίπου στις 13.30 ερχόμενος από Σούδα πρός Χανιά,και μου έκανε εντύπωση διότι παρενοχλούσαν την κυκλοφορία των οχημάτων. Πάντως αν πάρετε απάντηση από τον Σκουλάκη, ενημερώστε μας……

  2. δινουνε λεφτα σε ιδιωτη για τα κλαδεμετα και παιρνει Bonus τα ξυλα,δεν ξερω για τα κλαδεματα στην souda αλλα σιγουρα ομως ,ανηκει ο εργολαβος πολλα χρονια στο ατομο που παρατηθηκε απο το δημο προσφατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook