Που βρίσκεται ο 70χρονος Σφακιανός; Σηκώνεται και ελικόπτερο για τις έρευνες

που-βρίσκεται-ο-70χρονος-σφακιανός-σηκώ-662662

Άκαρπες παραμένουν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου που εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τη Χώρα Σφακίων, αφού πήρε το αυτοκίνητό του.

Οι ενέργειες για τον εντοπισμό του 70χρονου συνεχίστηκαν και σήμερα από τις πρωινές ώρες, με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Σφακίων ενώ στις έρευνες συνέβαλαν και από αέρος 2 drone.

Αίτημα να σηκωθεί ελικόπτερο για έρευνες από αέρος

Ωστόσο έχει ήδη γίνει αίτημα στην Πολιτική Προστασία, ώστε να συμπεριληφθεί στις έρευνες ένα ελικόπτερο για εναέρια περιπολία στις περιοχές που ερευνούν οι αρχές και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να σηκωθεί -ενδεχομένως ακόμα και σήμερα Κυριακή- ένα HUI της πολεμικής αεροπορίας από το Ηράκλειο, κάτι που μέχρι στιγμής όμως δεν είναι επίσημο.

Τι έδειξε το στίγμα από το κινητό του

Σημειώνεται πως οι αρχές από σήμερα επέκτειναν γεωγραφικά τις έρευνες και σε περιοχές πέραν της επαρχίας Σφακίων, με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει από χθες και έχουν να κάνουν με το στίγμα του 2ου κινητού τηλεφώνου του 70χρονου, το οποίο εντοπίστηκε από την κεραία εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο Πατελάρι, όπως αναφέρουν οι αρχές στο zarpanews.gr

Το δεύτερο κινητό του 70χρονου έδωσε στίγμα καθώς ήταν ανοικτό μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταφέρει το  που τον καλούσαν έκτοτε όμως απενεργοποιήθηκε και αυτό, ενώ το 1ο κινητό του αγνοουμένου ήταν απενεργοποιημένο από την αρχή των ερευνών.

Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του κατοίκου της Χώρας Σφακίων συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, το προσωπικό του τοπικού κλιμακίου της Πυροσβεστικής στην Ανώπολη Σφακίων και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, ενώ από σήμερα αποσύρεται από της έρευνες η δύναμη της ΕΜΑΚ.

Αγωνία επικρατεί και από πλευράς της οικογένειας του 70χρονου ο οποίος φέρεται  με την έκκληση να παραμένει: «Όποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι σας παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσει».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε ο 70χρονος είναι ένα Mitsubish Pazero σκούρο λαδί, χωρίς πινακίδες που το χρησιμοποιούσε μόνο για αγροτικές εργασίες και δεν απομακρυνόταν ποτέ εκτός Σφακίων, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook