Πορτραίτα γνωστών καλλιτεχνών πάνω στα βινύλια τους | Photos

πορτραίτα-γνωστών-καλλιτεχνών-πάνω-σ-486986

Το αισθητικό κομμάτι ενός δίσκου μουσικής πολλές φορές έχει αποδειχθεί εξίσου σημαντικός και με το μουσικό περιεχόμενο αυτό καθαυτό. Και βασισμένος σε αυτή τη λογική εδώ και αρκετά χρόνια ο καλλιτέχνης Ντάνιελ Έντλεν ζωγραφίζει πορτραίτα γνωστών καλλιτεχνών πάνω στα βινύλια τους.

Χρησιμοποιεί ακριλικό χρώμα και τους δίσκους ως τον καμβά του για να αποτυπώσει τα πρόσωπα μουσικών που έχουν αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στις ζωές μας το έργο τους. Εκείνος λοιπόν αποφάσισε να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι πάνω στις δικές τους δημιουργίες. Με αυτό το τρόπο ο Καλιφορνέζος ζωγράφος αποτίνει ένα φόρο τιμής στην εφηβική του ηλικία και τις ατελείωτες ώρες που περνούσε στα δισκάδικα χαζεύοντας και ακούγοντας βινύλια.

Στα πορτραίτα απεικονίζονται καλλιτέχνες που έχουν πεθάνει αλλά και κάποιοι που είναι εν ζωή. Η γκάμα του είναι αρκετά μεγάλη και φτάνει μέχρι σύγχρονες μορφές του πενταγράμμου όπως η Amy Winehouse.

zgrvvinl1zgrvvinl2zgrvvinl3zgrvvinl4zgrvvinl5zgrvvinl6zgrvvinl7zgrvvinl8zgrvvinl9zgrvvinl10zgrvvinl11zgrvvinl12zgrvvinl13

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook