Πολύ μεγάλος γκαντέμης ο Πρετεντέρης…

πολύ-μεγάλος-γκαντέμης-ο-πρετεντέρης82-152388

pretenteris

Ας μην ψάχνουν οι Ισπανοί να βρουν την αιτία που αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ

Ούτε η κούραση του Τσάβι Αλόνσο και του Ινιέστα φταίει ούτε το γεγονός πως οι Ολλανδοί και οι Χιλιανοί είχαν καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς, για τους Φούριας Ρόχας, η ατυχία τους έχει ελληνικό όνομα. Τους κατέστρεψε ένας δημοσιογράφος που ακούει στο όνομα Γιάννης Πρετεντέρης.

Πήγε για πρώτη φορά στο Μαρακανά, (όπως γράφει σήμερα στα ΝΕΑ, σ’ ένα εξαιρετικό, η αλήθεια είναι, κείμενο) και διάλεξε να παρακολουθήσει τον αγώνα Ισπανία – Χιλή.

«Πως να μην χάσουν οι Ισπανοί όταν τους προτιμά ο Πρετεντέρης», έλεγε χαιρέκακα, στην πρωινή παρέα του για καφέ στην Πλατεία Κολωνακίου, συνάδελφός του στο ΔΟΛ. Και άρχισε να απαριθμεί σειρά πολιτικών ανθρώπων και καταστάσεων που, όπως έλεγε, «καταστράφηκαν επειδή τους στήριξε ο Πρετεντέρης».

Τα πολιτικά του Πρετεντέρη δεν με αφορούν, αλλά με τη γρουσουζιά του χάσαμε το στοίχημα. Τι ήθελες κύριε Πρετεντέρη μου να γράφεις για την …καλή τύχη που σε έφερε στις κερκίδες του Μαρακανά, και για την …αντεπίθεση των Φούριας Ρόχας που τώρα βγαίνουν στο γήπεδο.

Τι το ‘θέλες το Μαρακανά Γιάννη μου! Κι είχαμε πιάσει τις νίκες της Ολλανδίας και της Κροατίας και μας έσπασε η Ισπανία, το σίγουρο. Τι την ήθελες την κατακλείδα του άρθρου σου για τους Φούριας Ρόχας, Πρετεντέρη μου!

Χάθηκε να γράψεις για …τα λιοντάρια της Χιλής που εφορμούν στο γήπεδο για να καταπιούν τους Ισπανούς Κονκισταδόρους.

Αχ, κύριε κύριε Πρετεντέρη τους κατέστρεψες τους ανθρώπους και μαζί μ’ αυτούς και μας. Και μια παράκληση:

Μήπως γίνεται, αγαπητέ Ιωάννη, να μας ενημερώνεις από πριν ποιούς αγώνες θα δεις και ποιούς υποστηρίζεις για να στοιχηματίζουμε υπέρ των άλλων.

Και μια δεύτερη:

μήπως γίνεται να είσαι σήμερα με τους Γιαπωνέζους; Κάνε μας σε παρακαλώ αυτή τη χάρη και θα συμφωνήσουμε να παραμείνουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η τρόϊκα μέχρι το επόμενο Μουντιάλ…

Πηγή: matrix24.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook