Πολύνεκρο τροχαίο με 16χρονο οδηγό κοντά στα βουλγαροελληνικά σύνορα

πολύνεκρο-τροχαίο-με-16χρονο-οδηγό-κοντ-544728

Tραγικό δυστύχημα με θύματα εννέα μετανάστες από το Πακιστάν σημειώθηκε στη Βουλγαρία. Τη ζωή του επίσης έχασε ο 16χρονος οδηγός του λεωφορείου.

Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κράσπεδο σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οδηγός στο όχημα ήταν ένας 16χρονος Βούλγαρος ο οποίος μάλιστα δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα αυτοκινήτου, κάτι που συνεπάγεται πως το ίδιο ισχύει και για το λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα της οδήγησης φαίνεται ο 16χρονος να κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα.

Να σημειωθεί πως εκτός από τους εννέα μετανάστες και τον οδηγό του λεωφορείου, οι οποίοι είναι νεκροί, τραυματίστηκαν ακόμη επτά άνθρωποι. Το συμβάν σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Παζαρντζίκ, ο οποίος βρίσκεται μάλιστα κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας κανείς από τους μετανάστες δεν έφερε ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ οι χώρες από τις οποίες προέρχονταν ήταν το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του υπουργείου διευκρίνισε ότι ο νεαρός που οδηγούσε το όχημα και έχασε τη ζωή του, είχε φάκελο με βεβαρημένο παρελθόν.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook