Πολάκης: «Χορηγία ΚΕΕΛΠΝΟΟ αλά… Άδωνι σε όποιον δημοσιεύσει την μη περικοπή συντάξεων»

πολάκης-χορηγία-κεελπνοο-αλά-άδωνι-753644

Έκτακτο κυβερνητικό φιρμάνι εξέδωσε ο Παύλος Πολάκης καλώντας sites, εφημερίδες και κανάλια να δημοσιεύσουν την είδηση της μη περικοπής συντάξεων, προκειμένου να λάβουν… το κατιτίς τους. Για την ακρίβεια μία ωραιότατη χορηγία από το ΚΕΕΛΠΝΟ -όπως τα παλιά τα χρόνια- ύψους 15.000 ευρώ την εβδομάδα.

Και αν το παραπάνω σας φαίνεται αναληθές… να είστε σίγουροι ότι είναι. Με αυτό τον τρόπο βρήκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας να θίξει τα κακώς κείμενα στον χώρο της υγείας επί της διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και επί της υπουργίας του Άδωνη Γεωργιάδη.

«Μετά από σχετική συνεννόηση με την κυβέρνηση, ανακοινώνουμε ως υπουργείο Υγείας πως όποιο σάιτ ή εφημερίδα ή κανάλι προβάλλει την είδηση για τη ΜΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ θα πάρει άμεσα ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ από το ΚΕΕΛΠΝΟ αξίας 15.000 ευρώ την εβδομάδα για προβολή του μπάνερ με το σήμα του !!!!!!!! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!! Απευθείας αναθέσεις χωρίς έλεγχο ελεγκτικού συνεδρίου!!!

Οι δέκα πρώτοι θα πάρουν (ως αντιστάθμισμα για την προβολή της είδησης της μη περικοπής των συντάξεων) και χορηγία για πολιτιστική εκδήλωση αξίας 150.000 έκαστη, πάλι από το ΚΕΕΛΠΝΟ, με θέμα “Ελλάδα με ΣΥΡΙΖΑ, μια Βενεζουέλα στην Ευρώπη, οι αστικοί θεσμοί σε κίνδυνο”. Επιτέλους ξαναγυρνάμε στην κανονικότητα του “αέρα χρήματος” προς τον τέταρτο πυλώνα της δημοκρατίας όπως την παραδεισένια εποχή του 2013-14 επί Άδωνη – Βορίδη….», έγραψε για την ακρίβεια ο Παύλος Πολάκης.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook