Ποιός ξεπέρασε την Beyonce στη φετινή λίστα του Forbes: Αυτοί είναι οι διάσημοι που πλούτισαν τον τελευταίο χρόνο

ποιός-ξεπέρασε-την-beyonce-στη-φετινή-λίστα-τ-547312

Δεν είναι μυστικό ότι η Beyonce είναι από τις σταρ που κερδίζουν τα περισσότερα κάθε χρόνο. Κι όμως, δεν είναι στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους διάσημους που έβγαλαν τα πιο πολλά χρήματα το τελευταίο έτος.

Ο Σον «Ντίντι» Κομπς κατάφερε να ξεπεράσει την Beyonce, χάρη στα 130 εκατ. δολάρια που κέρδισε από την 1η Ιουνίου 2016 έως την 1η Ιουνίου 2017, σύμφωνα με τη λίστα που ανακοίνωσε το Forbes τη Δευτέρα. Τα έσοδά του προέρχονται από την περιοδεία του, τις πωλήσεις της βότκας Ciroc, αλλά και από τα 70 εκατ. δολάρια από την πώληση του ενός τρίτου της σειράς ρούχων του.

Ετσι, η Beyonce βρέθηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας βγάλει 105 εκατ. δολάρια τον τελευταίο χρόνο. Η συγγραφέας των περιπετειών του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ είναι τρίτη στη λίστα με 95 εκατ. και ακολουθούν ο ράπερ Drake και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου δεν είναι ο μόνος αθλητής στην πρώτη δεκάδα, καθώς δέκατος είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οσο για την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία ήταν στην κορυφή πέρυσι, φέτος έπεσε στην 49η θέση με 44 εκατ. δολάρια, μία αισθητή μείωση σε σύγκριση με τα 170 εκατ. που είχε βγάλει ένα χρόνο νωρίτερα.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook