Ποιο κρητικό μέρος είναι στα 25 καλύτερα που πρέπει να προλάβεις να επισκεφθείς μέσα στο 2015; Δες εδώ | Photos

ποιο-κρητικό-μέρος-είναι-στα-25-καλύτερα-266876

«Κάποιοι προορισμοί είναι εμβληματικοί» γράφει το αμερικανικό site US News που δημοσίευσε τη λίστα με τα 25 ομορφότερα μέρη που πρέπει να προλάβει να επισκεφθεί κάποιος μέσα στο 2015 και το 2016.

Οπως αναφέρει το αμερικανικό site, η λίστα του έχει στηριχθεί σε μια μεθοδολογία που λαμβάνει υπόψη τις αναλύσεις ειδικών σε συνδυασμό με τις ψήφους των αναγνωστών στου World’s Best Places to Visit.

Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός ανάμεσα στα 25 ομορφότερα και καλύτερα μέρη για να επισκεφθείτε το 2015 και το 2016 είναι η Κρήτη και συγκεκριμένα το φοινικόδασος του Βάι. Δείτε τα υπόλοιπα 24:

  1. Λονδίνο
  2. Μπόρα-Μπόρα
  3. Βαρκελώνη
  4. Παρίσι
  5. Σίδνεϊ
  6. Νέα Υόρκη
  7. Μάουι, Χαβάη
  8. Ρίο ντε Τζανέιρο
  9. Κέιπ Τάουν
  10. Σαν Φρανσίσκο
  11. Μαλδίβες
  12. Πράγα
  13. Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν, ΗΠΑ
  14. Μπαχάμες
  15. Βανκούβερ
  16. Ουάσινγκτον
  17. Παρθένες Νήσοι
  18. Ζυρίχη
  19. Βουδαπέστη
  20. Λας Βέγκας
  21. Χονγκ-Κονγκ
  22. Κρήτη

    Το US News συμβουλεύει τους Αμερικανούς αναγνώστες του να επισκεφθούν οπωσδήποτε την παραλία στο φοινικόδασος Βάι. Οσο για το νησί στο σύνολό του αναφέρει ότι «προσφέρει πολλαπλές μορφές διακοπών». «Οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν στις αμμουδερές παραλίες και να απολαύσουν το φαγητό τους στις ταβέρνες πάνω στο κύμα, ενώ οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να κάνουν ορειβασία στα βουνά ή να κατασκηνώσουν στα δάση» γράφει το αμερικανικό site το οποίο κάνει επίσης αναφορά στον αρχαίο Μινωικό πολιτισμό και τα αξιοθέατα. Τέλος, αναφέρει: «Ανεξαρτήτως του είδους των διακοπών που θα επιλέξετε, (οι Κρητικοί) θα σας υποδεχθούν με τη θερμή τους φιλοξενία».

  23. Πλάγια δελ Κάρμεν, Μεξικό
  24. Πουέρτο Ρίκο
  25. Ιερουσαλήμ

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook