Ποιο είναι το ελάττωμα του Πούτιν που έκανε έξαλλο τον Ερντογάν;

ποιο-είναι-το-ελάττωμα-του-πούτιν-που-έ-259499

ImageHandlerΈξαλλος έγινε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, όταν ο τελευταίος τον έστησε για αρκετά λεπτά στην προγραμματισμένη συνάντησή τους στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν για την τελετή της έναρξης των πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων και είχαν προγραμματίσει συνάντηση για να συνομιλήσουν για θέματα Ενέργειας και συγκεκριμένα, για τον τουρκικό αγωγό φυσικού αερίου που ξεκινά από τη Ρωσία και φθάνει μέχρι τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε καθοριστεί για τις 13 Ιουνίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου που διέμενε ο Ερντογάν, όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Kommersant. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Τούρκος πρόεδρος έφθασε στην συνάντηση συνοδευόμενος από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά για αρκετά λεπτά κανένας από την ρωσική αντιπροσωπεία δεν είχε εμφανιστεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας, ο Ερντογάν ήταν έτοιμος να αποχωρήσει με σκυθρωπό πρόσωπο, αλλά την κατάσταση έσωσε η εμφάνιση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Ρώσος δημοσιογράφος, Andrei Kolesnikov, που υπογράφει το σχετικό δημοσίευμα, ανέφερε ότι έχει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Πούτιν δεν είχε καν ξεκινήσει από το ξενοδοχείο του, όταν ο Λαβρόφ είχε ήδη φθάσει στην συνάντηση.

Πάντως, ο Ερντογάν κατά την διάρκεια της συνάντησης φωτογραφήθηκε χαμογελαστός στο πλευρό του Ρώσου ομολόγου του.

Ο Πούτιν σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν έχει παραδεχθεί ότι ένα από τα ελαττώματά του είναι να φθάνει αργοπορημένος στα ραντεβού του. Μόλις την περασμένη εβδομάδα στην συνάντηση που ο ίδιος είχε ζητήσει με τον Πάπα Φραγκίσκο, στο Βατικανό, καθυστέρησε πάνω από μια ώρα, ενώ το 2012 σε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Βίκτορα Γιανουκόβιτς, καθυστέρησε τέσσερις ώρες!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook