Χανιώτης ειδικός συνεργάτης του αν. Υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

χανιώτης-ειδικός-συνεργάτης-του-αν-υπ-251569

samiotakis spirtzisΕιδικός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, ανέλαβε από τις 15 Μάιου ο Χανιώτης Μηχανικός Περιβάλλοντος κ. Αντώνης Σαμιωτάκης.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο κ. Σαμιωτάκης του προτάθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση με αρμοδιότητα στον τομέα των υδραυλικών έργων ειδικότητα που ο ίδιος κατέχει επιστημονικά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμιωτάκης είναι πρόσωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του υπουργού, καθώς υπάρχει γνωριμία χρόνων ενώ υπήρξε στο παρελθόν και στενός συνεργάτης του στην κεντρική αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Σαμιωτάκης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν υποψήφιος Βουλευτής Χανίων με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του Γιώργου Παπανδρέου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιώτης ειδικός συνεργάτης του αν. Υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

  1. Μεγάλη επιτυχία για τους ΣΥΡΙΖΑΙους που έκαναν ειδικό συνεργάτη τον κ. Σαμιωτάκη που από μικρό παιδί ήταν μεγαλοστέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ.
    Πρώτη φορά Αριστερά, με ήθος, αξιοκρατία και διαφάνεια στην άσκηση της εξουσίας και στην επιλογή των Αρίστων και όχι των αρεστών για ειδικούς συνεργάτες….
    Ε, ρε γλέντια….
    Ε, ρε ΖΑΡΠΑΡΕΣ που σας χρειάζονται

  2. Θα άξιζε τον κόπο να μετρηθεί το ποσοστό των φοιτητών – μελών πολιτικών νεολαίων – που έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε αυτή την χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook