Ποιος φοβάται τους ΑΝ.ΕΛ; Επεισοδιακή η …αναχώρηση Καμμένου από τα Χανιά

ποιος-φοβάται-τους-αν-ελ-επεισοδιακή-η-0

≈ Àœ√≈” á…œ’    ¡ÃÃ≈Õœ” –  ¬œ’À«Το απόγευμα της Παρασκευής κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο Χανίων, μετά το τέλος της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, ο Πάνος Καμμένος αρνήθηκε αρχικά να περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο ασφαλείας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε φραστικό επεισόδιο, αλλά τελικά ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε τον έλεγχο, ενώ αναμένεται τη Δευτέρα να κατατεθεί έγγραφη αναφορά για το συμβάν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε για το συμβάν: «Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κανονικά στα προβλεπόμενα σημεία και εκεί που ελέγχονται όλοι. Οι υπάλληλοι της (εταιρείας) σεκιούριτι μας ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στη μέση του δρόμου και τους είπαμε ότι δεν το δεχόμαστε. Κάναμε έλεγχο κανονικά στην πύλη, εκεί που κάνουν όλοι και όχι με τους πορτιέρηδες της πόρτας της πλαϊνής. Έλεγχος στη μέση του δρόμου χωρίς να υπάρχει πύλη ελέγχου, χωρίς να υπάρχει παραβάν δεν γίνεται από κανένα. Κάναμε έλεγχο κανονικά μέσα στο αεροδρόμιο όπως κάνουν όλοι οι επιβάτες».

Στο μεταξύ,  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανίων για το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο Χανίων κατά την αναχώρηση του πρόεδρου κ. Πάνου Καμμένου και της υπόλοιπης αποστολής, από τα Χανιά, εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Χανιών, μετά το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο Αεροδρόμιο Χανιών, κατά την αναχώρηση του Πρόεδρου μας κ. Πάνου Κομμένου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ….. ζητήσουμε Δημόσια Συγγνώμη.

Ζητάμε συγγνώμη που χθες βράδυ, κατά την ομιλία του Προέδρου, η αίθουσα του Εμπορικού και βιομηχανικού Επιμελητήριου Χανίων ήταν ΑΣΦΙΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ με όρθιους μέχρι και το φουαγιέ.

Ζητάμε συγγνώμη που στις πρώτες σειρές καθισμάτων βρισκόταν πλήθος γνωστών και προβεβλημένων στελεχών άλλων παρατάξεων, που εγκαταλείπουν “το μαντρί “ και συμπαρατάσσονται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφού πλέον κατάλαβαν ότι “ο λύκος” βρίσκεται μέσα στο “μαντρί”

Ζητάμε συγγνώμη που γνωστά και προβεβλημένα στελέχη άλλων Αντιμνημονιακών παρατάξεων, μας τίμησαν με την παρουσία τους αποδεικνύοντας ότι η σωτηρία της πατρίδος προέχει των οποίων ιδεολογικών διαφόρων που μπορεί να έχουμε.

Ζητάμε συγγνώμη που ο Πρόεδρος μας σήμερα έκανε σειρά επαφών με θέμα το σκανδαλώδες και καταστροφικό για την τοπική κοινωνία, ξεπούλημα του Αεροδρομίου Χανίων.

Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν….

Ζητάμε Συγγνώμη και σας λέμε ότι…. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς από τα Χανιά, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας γίνει σωματικός έλεγχος, ΟΧΙ στο Α’ όροφο του Αεροδρομίου, όπως γίνεται πάντα αλλά ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Ο Χρόνος σας τελειώνει…..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Γ. Για όσους δεν επιθυμούν αγωγές, υπάρχει και βίντεο…..

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝ»

zarpa.gr

 

One thought on “Ποιος φοβάται τους ΑΝ.ΕΛ; Επεισοδιακή η …αναχώρηση Καμμένου από τα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook