Ποιος θα κάτσει στον πάγκο του Α.Ο. Χανιά;

ποιος-θα-κάτσει-στον-πάγκο-του-α-ο-χανι-141470

aox partyΤη δεδομένη στιγμή, ίσως βρισκόμαστε στο φινάλε του πολύκροτου σήριαλ του αντικαταστάτη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Χανιά, αφού τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν.

Οι υποθέσεις Βοσνιάδη και Τσιώλη δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους, οι Κούτσης και Αντωνίου κρίθηκαν ότι τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν οδηγήσουν τον ΑΟΧ στον στόχο της ανόδου, οι Γκόγκιτς και Ελευθερόπουλος θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να αποτελέσουν καλές λύσεις, αλλά μέχρι εκεί…

Όπως λένε οι πληροφορίες, η περίπτωση του Βέλγου Τζάκι Ματάισεν δείχνει να κερδίζει έδαφος και ίσως να γίνει ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Ο Βέλγος κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στον Φωστήρα και με τις δεδομένες ικανότητές του κρίνεται ότι μπορεί να οδηγήσει τα Χανιά στον στόχο τους!

Εναλλακτική λύση αλλά ψηλά στη λίστα αποτελεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου που είναι και αυτός γνώστης της χανιώτικης πραγματικότητας αλλά και της κατηγορίας. Ο Χατζηνικολάου ξεκίνησε από …χαμηλά, αλλά στην πορεία ανέβηκε θέσεις στη λίστα των υποψήφιων προπονητών.

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (14/11) αναμένεται να γνωρίζουμε τον νέο προπονητή του ΑΟΧ, διότι σε αυτό το πολύκροτο σήριαλ ουδείς μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα έκπληξης…

Πηγή: athlitiko.gr

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook