Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων;

ποιος-θα-είναι-ο-νέος-πρόεδρος-του-λιμε-304373

Δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης η σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Χανίων για την τριετία 2015 – 2017.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή θα αποτελείται από τα εξής μέλη:

  • Αντ/ρχο Λ.Σ. Ορφανό Ιωάννη του Ευάγγελου, Προϊστάμενο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, ως Αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή του.
  • Σιγανού Ευαγγελία του Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη του Τελωνείου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον εκάστοτε νόμιμο αναπληρωτή του.
  • Πρωϊμάκη Γεώργιο του Μανούσου, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Μαρή Σπύρο του Ιωάννη, Πολιτικό Μηχανικό.
  • Περάκη Ιωάννη του Γεωργίου, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σταθάκη Θεόδωρο του Θεοδώρου, Δήμαρχο Κισσάμου.
  • Καλοτεράκη Βασίλειο του Μιχαήλ, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Ψαρουδάκη Νεκτάριο του Ανδρέα, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
  • Μανωλικάκη Ιωάννη του Ιωάννη, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Χανίων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από την Τζοτζολάκη Όλγα του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
  • Γελασάκη Ιωάννη του Δημητρίου, εκπρόσωπο του Πανελλήνιου Συνδέσμου (Ένωση) Ναυτικών Πρακτόρων και Επαγγελματιών Χρηστών Λιμένων, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Ναναδάκη Δημήτριο του Γεωργίου, εκπρόσωπο του ίδιου φορέα.
  • Μανωλικάκη Κωνσταντίνο του Ιωάννη, Μηχανολόγο Μηχανικό, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σφακιανάκη Ιωάννη του Θεόφιλου, Οικονομολόγο.
  • Μπουντρογιάννη Δημήτριο του Παναγιώτη, Ηλεκτρονικό Ηλεκτρολόγο, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Σχοινοπλοκάκη Γεώργιο του Στυλιανού, Πολιτικό Μηχανικό.
  • Κρασαδάκη Ευαγγελία του Εμμανουήλ, Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στα Λιμενικά Ταμεία Δυτικής Κρήτης, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Νταουντάκη Σπυρίδωνα του Νικολάου, Αντιπρόεδρο του ίδιου φορέα.

Ο νέος πρόεδρος θα προκύψει μετά από ψηφοφορία των μελών της νέας επιτροπής, ενώ εκτιμάται πως τις περισσότερες πιθανότητες, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, για νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, συγκεντρώνει ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Κωνσταντίνος Μανωλικάκης.manolikakis_kostas

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook