Ποιος θέλει την… απομόνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου;

ποιος-θέλει-την-απομόνωση-του-ευάγγε-625711

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν συµµετέχει πλέον στην ηγετική οµάδα του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και αυτό δείχνει, αν µη τι άλλο, πως η Φώφη Γεννηµατά επιδιώκει την πολιτική του αποµόνωση από τις αποφάσεις του κόµµατος.

Η επιχείρηση περιθωριοποίησης του Ευ. Βενιζέλου δεν έχει φτάσει ακόµη στο τελικό στάδιό της, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσοι ανέλαβαν να περιστοιχίσουν στο ανώτατο πεδίο διοίκησης του νέου φορέα τη Φώφη Γεννηµατά µέχρι τις επόµενες εθνικές εκλογές θα κάνουν τα πάντα για να συµβάλουν στον αφανισµό του από τον πολιτικό χάρτη της κεντροαριστεράς. Ακόµα και ο Ν. Ανδρουλάκης, που κάποτε ήταν το αγαπηµένο του παιδί και είχε ταυτιστεί απόλυτα µαζί του, οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θέλει να έχει πολλά πάρε-δώσε.

Μέχρι στιγµής, ο Ευ. Βενιζέλος, που χαζός δεν είναι, παρακολουθεί µε ενδιαφέρον την περίτεχνη συνωµοσία που στήνεται σε βάρος του και απλώς περιµένει να δει µέχρι πού θα το φτάσουν. Τόσο η Φώφη Γεννηµατά όσο και οι υπόλοιποι που συνθέτουν το σχήµα της νέας ηγεσίας: Σ. Θεοδωράκης, Ν. Ανδρουλάκης, Γ. Παπανδρέου και Γ. Καµίνης.

parapolitika.gr

One thought on “Ποιος θέλει την… απομόνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου;

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΗΛ. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ.
    MHΠΩΣ ΚΛΑΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ;;;;;
    ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook