Ποιος είναι ο πιο όμορφος Έλληνας αθλητής; | Photos

ποιος-είναι-ο-πιο-όμορφος-έλληνας-αθλη-363563

Ναι. Είναι αλήθεια. Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουμε αθλητικά ή επειδή πρέπει ή επειδή… στην τηλεόραση παρελαύνουν εντυπωσιακοί άνδρες. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τους πιο ωραίους από τους ωραίους!

And the Oscar goes to:

Αντώνης Βλοντάκης

Άθλημα: Πόλο

Ηλικία: 41

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι μελαχρινός, αρρενωπός και παίζει πόλο. Χρειάζεται κάτι παραπάνω;

Γιώργος Πρίντεζης

Άθλημα: Μπάσκετ

Ηλικία: 31

Γιατί μας αρέσει; Όταν ένας άντρας φοράει μασελάκι, είναι γεμάτος τατουάζ και εξακολουθεί να σου αρέσει τότε αξίζει να είναι στη λίστα. Στην κάθε λίστα. Άσε που ακόμη και οι γυναίκες εκτιμούν τα τρίποντα που βάζει.

Γιώργος Σαμαράς

Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Ηλικία: 31

Γιατί μας αρέσει; Αυτό το μαλλί μπορεί να σε καταστρέψει ή να σε αναδείξει. Ο Γιώργος Σαμαράς όταν παίζει μπάλα, φορά τη φανέλα της Εθνικής και κάνει την κίνηση να το βάλει πίσω από το αυτί είναι το παράδειγμα προς μίμηση.

Νίκος Ζήσης

Άθλημα: Μπάσκετ

Ηλικία: 32

Γιατί μας αρέσει; Γιατί ήταν όμορφος και με μαυρισμένο μάτι στο Μουντομπάσκετ του 2006. Επίσης, η σύζυγός του είναι πραγματικά ωραία. Και φανταστείτε, αυτό το παραδέχεται μια γυναίκα.

Γιώργος Σιγάλας

Άθλημα: Μπάσκετ

Ηλικία: 44

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είχε το ψευδώνυμο Ράμπο. Και γιατί οι γυναίκες ποτέ δεν ξεχνούν ότι μια φορά και έναν καιρό, όλη η Γλυφάδα παραμιλούσε στον ρυθμό του.

Παναγιώτης Κονέ

Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Ηλικία: 28

Γιατί μας αρέσει; Γιατί αλλάζει συνέχεια διάθεση και σου δείχνει ότι μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Άθλημα: Μπάσκετ

Ηλικία: 23

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι 2 μέτρα, έχει ωραίο σώμα, έχει στυλ και έπαιξε στους Knicks. Δηλαδή στη μοναδική ομάδα που όλες οι γυναίκες στον κόσμο μπορούν να αναγνωρίσουν.

Κώστας Φιλιππίδης

Άθλημα: Στίβος, άλμα επί κοντώ

Ηλικία: 29

Γιατί μας αρέσει; Γιατί έχει το πιο ωραίο κορμί (το απαιτεί το αγώνισμα), είναι μορφωμένος, σοβαρός και κρατάει το κοντάρι με στυλ. Ναι, ο Κώστας βάζει πάντα τον πήχη ψηλά.

Ορέστης Καρνέζης

Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Ηλικία: 30

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι αντικειμενικά όμορφος και το ξέρει. Γιατί έχει ωραίο χαμόγελο. Και γιατί το 2011 που είχε κάνει το λάθος με την ΑΕΚ ήταν απαρηγόρητος. Και όλες – δικαίως – θα ήθελαν να τον παρηγορήσουν.

Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Ηλικία: 39

Γιατί μας αρέσει; Γιατί όταν ένας άντρας πέφτει στα πατώματα τόσο εντυπωσιακά, δεν μπορεί παρά να μας τραβά την προσοχή. Ο Δημήτρης το έκανε για χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Αλέξανδρος Τζόρβας

Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Ηλικία: 33

Γιατί μας αρέσει; Γιατί σε αυτό το γραφείο όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Και γιατί είναι λίγο γλυκούλης.

Αντώνης Νικοπολίδης

Άθλημα: Ποδόσφαιρο

Ηλικία: 45

Γιατί μας αρέσει; Γιατί γίνεται όλο και πιο ωραίος όσο μεγαλώνει και οι άσπρες τρίχες του πηγαίνουν πολύ. Επίσης, κανείς άλλος δεν έχει κουβαλήσει στους ώμους του με τόση επιτυχία το παρατσούκλι του έλληνα Τζορτζ Κλούνεϊ.

Γιώργος Μπόγρης

Άθλημα: Μπάσκετ

Ηλικία: 27

Γιατί μας αρέσει; Άνδρας ο οποίος έχει ύψος 2.10μ. και ακολουθεί την παράδοση που θέλει τον μπασκετμπολίστα να έχει σχέση με τη σόουμπιζ δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα μας. Στα plus το ότι ασπάζεται και το ρητό «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook