Ποιος ατρόμητος βουλευτής είπε: «Θα βουτήξω για το Σταυρό έστω και με -20 βαθμούς»

ποιος-ατρόμητος-βουλευτής-είπε-θα-βο-481108

«Κάθε χρόνο βουτάω για το Σταυρό. Δεν θα φοβηθώ το κρύο. Δεν με σταματάει τίποτα όσα κι αν ακούγονται για το ψύχος που έρχεται. Θα βουτήξω και θα είμαι και ο νικητής», δηλώνει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος είναι αποφασισμένος να βουτήξει στα παγωμένα νερά στα Λουτρά Λαγκαδά, για να πιάσει τον σταυρό, παρά τις προειδοποιήσεις για το πολιτικό ψύχος που έρχεται.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, είναι αποφασισμένος να βουτήξει για το Σταυρό, έστω και με -20 βαθμούς Κελσίου

fokas

Ο κ. Φωκάς, προσπερνάει τα όσα ακούγονται για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ακόμη και τις παραινέσεις των δικών του ανθρώπων να μην βουτήξει φέτος λόγω του ψύχους που πλήξει τη χώρα, και θα είναι ακόμη πιο έντονο στην Βόρεια Ελλάδα, και δηλώνει στα parapolitika.gr αποφασισμένος να τηρήσει το έθιμο. Μάλιστα, απευθύνει ευχή και έκκληση προς τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, προκειμένου να κάνει κανονικά το πέταγμα του σταυρού, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες.

fokas1

Ο κ. Φωκάς δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να πιάσει το Σταυρό

«Ελπίζω ο Μητροπολίτης μας να μην κάνει πίσω και να πετάξει το σταυρό για να τηρήσουμε το έθιμο». Πάντως, ο κ. Αριστείδης Φωκάς, όπως αποκαλύπτει στα parapolitika.gr είναι κάτι σαν «τάμα» για τον ίδιο, αφού και παλαιότερες χρονιές είχε βουτήξει στα παγωμένα νερά των Λουτρών Λαγκαδά. Άλλωστε, ο κ. Φωκάς, παρ’ ότι δεν το γνωρίζουν πολλοί, είναι πρωταθλητής κολύμβησης, με πολλές διακρίσεις και βραβεία στο ενεργητικό του, ενώ υπήρξε και κολυμβητής της ομάδας του Ηρακλή.

fokas3Απο την περσινή του προσπάθεια που βούτηξε για το Σταυρό

fokas4«Στην Ένωση Κεντρώων, είμαστε μαθημένοι να βουτάμε στα βαθιά και να τα καταφέρνουμε με όλες τις συνθήκες. Έτσι άλλωστε παλεύουμε και στην πολιτική και στην καθημερινότητά μας» σημειώνει ο Βουλευτής.

parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook