Ποιος ανάγκασε την Τατιάνα Στεφανίδου να βρίσει on air;

ποιος-ανάγκασε-την-τατιάνα-στεφανίδο-331200

Τον Γιώργο Τράγκα φιλοξένησε το απόγευμα της Πέμπτης η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της στο Epsilon. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του Real FM αναφέρθηκε στο εξώδικο που του έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με το οποίο του ζητά να πει συγγνώμη στην επόμενη εκπομπή του στο ραδιόφωνο για τις «συκοφαντικές» και «αναληθείς» αναφορές προς το πρόσωπό του.

«Έχω μια πολύ δύσκολη μέρα. Με βάση ένα εξώδικο που πήρε εγώ και ο RealFM από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Είμαι υποχρεωμένος από την επόμενη εκπομπή που θα κάνω αύριο το πρωί να μην αναφερθώ ούτε στα παιδιά που χάθηκαν στο Αιγαίο, ούτε σε αυτά που συμβαίνουν με την Τουρκία, ούτε κυρίως εάν θέλετε στην τραγωδία των τριών οικογενειών.

Σύμφωνα με το εξώδικο μόλις βγω αύριο το πρωί πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη για τις προσβλητικές εκφράσεις ή αν θέλετε τα σχόλια που έκανα για εκείνον σε όλη την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Μάλιστα μου λέει εις το εξώδικον αυτό ότι δεν πρέπει να προσθέσω κανέναν σχολιασμό. Στα 68 χρόνια μου, είμαι 51 χρόνια στο χώρο του τύπου, έμαθα ότι και οι κρίνοντες κρίνονται, ακόμα και αποφάσεις δικαστηρίων», είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη δική του οπτική για το θέμα των χαρακτηρισμών, υποστηρίζοντας πως ο όρος «μ@λ@κ@ς» το ανέφερε για την περίπτωση απόλυσης των καθαριστριών.

Τότε, οι τόνοι ανέβηκαν και η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το λόγο για να διευκρινίσει ότι τον ρώτησε αν η λέξη «μ@λ@κ@ς» είναι ύβρις.

Πηγή : freegossip.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook