Ποιοι καλλιτέχνες κατεβαίνουν σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;

ποιοι-καλλιτέχνες-κατεβαίνουν-σε-δημ-125649

 

dimotikes ekloges 2014

Μέχρι και δήμους διεκδικούν γνωστοί καλλιτέχνες, στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο πολύ γνωστός Ηλίας Ψινάκης προσπαθεί να εκλεγεί δήμαρχος Μαραθώνα.

Δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης όμως που διεκδικεί δήμο. Και ο Τάσος Χαλκιάς, κατεβαίνει υποψήφιος στο Δήμο Χαϊδαρίου, δηλώνοντας μάλιστα ότι νιώθει ώριμος να διαθέσει τον εαυτό του στο κοινό όφελος.

Από τη δική του πλευρά ο Λευτέρης Πανταζής βάζει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Η ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, ηθοποιός, διεκδικεί το δήμο Τρίπολης με το συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία», ενώ ο Μιχάλης Μανιάτης κατεβαίνει για δήμαρχος στον Πύργο Ηλείας.

Από την πολιτική μάχη δεν μπορούσαν να λείψουν και οι άνθρωποι που συνδυάζουν τηλεόραση και θέατρο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, αποφάσισε να αφιερωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, βάζοντας υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η Λίλα Καφαντάρη θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ), ενώ ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι Ρένος Χαραλαμπίδης και Τζούλια Παπαδημητρίου,πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, βάζουν υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην Αθήνα, ενώ στον αντίποδα, η Άννα Φόνσου, κατεβαίνει με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη.

Η Στέλλα Κονιτοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης με τον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας», ενώ η Νόνη Δούνια συγκαταλέγεται στους υποψήφιους του Βασίλη Μιχαλολιάκου, στον Πειραιά.

Αν υπάρχει ένας δήμος ο οποίος συγκεντρώνει πολλά ονόματα, είναι αυτός του Βύρωνα. Εκεί, ο Στέλιος Διονυσίου βάζει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κόνσουλα, όπως επίσης η Ισαβέλλα Δάρρα, αλλά και η Ιωάννα Σουλιώτη.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο δήμο Ηλιούπολης, βάζει και πάλι υποψηφιότητα ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η Σοφία Βογιατζάκη κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Καλλιθέας.

Ο Γιώργος Λιανός θα ναι υποψήφιος στο δήμο Σαρωνικού, ενώ ο Κώστας Σόμμερ θα στηρίξει το συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, στον Άλιμο.

Για το τέλος, ο Κώστας Μπίγαλης, διεκδικεί μια θέση στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και η Βάνα Μπάρμπα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Γλυφάδα με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας», του Γιώργου Παπανικολάου.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook