Ποιοι άνδρες προσποιούνται οργασμό | Τι δείχνει νέα έρευνα

ποιοι-άνδρες-προσποιούνται-οργασμό-τ-94944

Tέλος στο μύθο ότι μόνο οι γυναίκες είναι καλοί… ηθοποιοί βάζει μια νέα έρευνα η οποία διαπιστώνει το απίστευτο, δηλαδή ότι και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό.

orgasmos-andras-660Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε το datingadvice.com ένας στους τέσσερις άνδρες έχουν προσποιηθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους ψεύτικο οργασμό.

Όπως διαπιστώνεται από τη συγκεκριμένη έρευνα πρωταθλητές στην προσποίηση αναδεικνύονται οι χωρισμένοι, καθώς όσοι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα διαζύγιο έχουν 25% περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό σε σχέση με τους παντρεμένους.

Ωστόσο, οι παντρεμένοι έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να προσποιηθούν οργασμό σε σχέση με τους single όσους δηλαδή απολαμβάνουν την ελευθερία τους.

Οσον αφορά τις ηλικίες; Από ότι φαίνεται καλύτεροι ηθοποιοί είναι οι άνδρες μεταξύ 25 και 34 με το 33% να παραδέχεται ότι το έχει ρίξει στο… ηθοποιία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Το ποσοστό των ανδρών που παραδέχεται ότι έχει προσποιηθεί οργασμό μειώνεται στο 12% στην ηλιακή κατηγορία των 18 με 24 και στο 16% στους άνδρες άνω των 65.

 

Πηγή: iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook