Ποιες εκπομπές πήραν εισιτήριο για την επόμενη σεζόν

ποιες-εκπομπές-πήραν-εισιτήριο-για-τη-679616

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν, οι ιθύνοντες των καναλιών σχεδιάζουν την επόμενη και αποτιμούν ποια προγράμματα πέτυχαν φέτος τους στόχους τους.

Σύμφωνα με το «Secret», τα προγράμματα που κέρδισαν τους τηλεθεατές πήραν εισιτήριο και για του χρόνου, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν, μιας και δεν χρειάζεται να αγχώνονται καθόλου για το τηλεοπτικό τους μέλλον, εκτός αν τελευταία στιγμή το κανάλι τους αποφασίσει να μην τους συμπεριλάβει τελικά στα σχέδιά του.

Οι επιλογές του ΣΚΑΪ στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Έτσι, στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν θα δούμε το «The Voice», το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», το «My Style Rocks», αλλά και την Σάσα Σταμάτη στο «Oh La La». Μεγάλες είναι οι πιθανότητες και για το Survivor 3 ενώ βέβαιος θεωρείται και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας».

Στον Alpha, το «Τατουάζ» θα συνεχιστεί και του χρόνου με πολλές ανατροπές. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Ελένη Μενεγάκη και το «Ελένη», καθώς και οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίζει να παρουσιάζει το «Deal». Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, συνέχεια θα δούμε και για «Το σόι σου» αλλά και το «Έλα στη θέση μου».

Το βαρύ «πυροβολικό» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης, θα καλημερίζει τους τηλεθεατές για μια ακόμη χρονιά, ενώ και η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει, πιθανότατα όμως με νέο πάνελ. Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» και Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» θα συνεχίσουν, όπως όλα δείχνουν να είναι στο δυναμικό του καναλιού.

Τέλος, το Star θα συνεχίσει με το «Master Chef» που έκανε τη μεγάλη ανατροπή και «χτύπησε» τους αντιπάλους του. Ο σταθμός, μάλιστα, αποφάσισε να φέρει και το «Master Chef Junior». Στα πλάνα είναι και η Βίκυ Καγιά με το «Shopping Star», καθώς και ο «Τροχός της Τύχης».

newsbeast.gr

One thought on “Ποιες εκπομπές πήραν εισιτήριο για την επόμενη σεζόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook