Ποια παντρεύεται ο Αποστόλης Τότσικας; | Photos

ποια-παντρεύεται-ο-αποστόλης-τότσικα-86520

Αυγουστιάτικο πρωινό στα Χανιά. Η ζέστη είναι αφόρητη στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο των Χανίων, όμως οι συντελεστές της νέας καθημερινής σειράς Μπρούσκο ετοιμάζονται να γυρίσουν τη σκηνή ενός παραδοσιακού κρητικού γάμου. Η ιστορία ξεκινάει με το γάμο του Σήφη Γιαννακάκη (τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας), που παντρεύεται τη Μελίνα (την υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου), έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους.

totsΟι προετοιμασίες για το γύρισμα έχουν ξεκινήσει από νωρίς και γύρω στις 7.00 το απόγευμα όλα είναι έτοιμα. Ο Αποστόλης Τότσικας, έχοντας φορέσει την παραδοσιακή κρητική ενδυμασία, ξεκινάει να γυρίζει τη σκηνή, όπου ιππεύοντας το άλογό του πάει να πάρει τη νύφη από το λιμάνι του νησιού.

Τουρίστες αλλά και ντόπιοι έχουν συγκεντρωθεί, προκειμένου να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές. «Αχ, είναι τόσο όμορφος από κοντά!», «Αποστόλη, θα με πας βόλτα με το άλογο;» φωνάζουν τα κοριτσάκια στον Τότσικα, ενώ εκείνος, προσηλωμένος στο ρόλο του, ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Γεωργίου.

br1Λίγο πιο πίσω, ο φωτογραφικός φακός της αγαπημένης τού ηθοποιού, Ρούλας Ρέβη, κατέγραφε τα παρασκήνια, ενώ οι καλεσμένοι δημοσιογράφοι στα γυρίσματα την πείραζαν, αστειευόμενοι, αφού με το φακό της απαθανάτιζε το σύντροφό της, που για τις ανάγκες της σειράς είχε ντυθεί γαμπρός.

«Πρώτη φορά παίζω σε καθημερινή σειρά και κάνουμε πολύωρα γυρίσματα. Από την αρχή με ιντρίγκαρε ο χαρακτήρας που παίζω, αλλά και σκηνοθετικά είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς όλα τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους» λέει στο People ο Αποστόλης την ώρα του διαλείμματος. Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, ο ήλιος αρχίζει να δύει και γυρίζεται η σκηνή που η νύφη φτάνει στο λιμάνι με το καΐκι για να συναντήσει το γαμπρό.

br2
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους πρωταγωνιστές, για να προλάβουν τα ωραία χρώματα του ουρανού. «Όταν σκηνοθετώ, νιώθω πιο δημιουργικός από όταν παίζω. Αλλά δεν είναι εύκολο να σκηνοθετώ τον εαυτό μου. Η ιστορία του Μπρούσκου διαδραματίζεται στα Χανιά και στην Κύπρο. Αυτοί οι δύο λαοί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την περηφάνια. Είναι μια σύγχρονη ιστορία με background την παράδοση. Έχω συνδεθεί με την Κρήτη – το 2001 πρωτοήρθα στο νησί και για πέντε χρόνια είχα σχέση εδώ. Άλλη μια πρόκληση ήταν να μάθω για το κρασί, αφού δεν πίνω αλκοόλ. Το μπρούσκο είναι αφροδισιακό κρασί. Όταν το πίνεις, σε βάζει σε μια άλλη κατάσταση» λέει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος, εκτός από τη σκηνοθεσία, κρατάει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

br3Είναι περασμένες 10.00 και στην πλατεία Σπλάτζα έχει στηθεί το γαμήλιο γλέντι. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ελένη Βαΐτσου κάνουν πρόβες με Κρητικούς χορευτές για να μάθουν τα βήματα της σούστας. Παρέα με τον κόσμο, που παίρνει κι αυτός μέρος, ξεκινάει το γύρισμα που διαρκεί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. «Απολαμβάνω όλη τη διαδικασία. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική σειρά και πέρασα από casting για να πάρω το ρόλο» λέει η Ελένη.

br4Παράλληλα διαδραματίζονται και άλλες ιστορίες που πλέκονται μεταξύ τους. Η Εβελίνα Παπούλια κρατάει ένα ρόλο-κλειδί στη σειρά. «Ένιωσα ασφαλής με τους συντελεστές και με ιντριγκάρει που ο σκηνοθέτης είναι νέος, το ψάχνει πολύ και έχει ενέργεια» σχολιάζει στο People η ηθοποιός. Το ρόλο του κακού υποδύεται ο Κύπριος Κόνσολας Μαρίνος. «Χαίρομαι που παίζω σε ελληνική παραγωγή. Το κοινό της Κρήτης με την Κύπρο είναι πως και οι δύο τρώνε το πουλί της ειρήνης, το περιστέρι».

Οι τηλεθεατές της σειράς θα ταξιδέψουν μέσα από μια παράνομη ερωτική ιστορία, με φόντο δύο νησιά όπου θα αναβιώσουν ξεχασμένα έθιμα.

Πηγή: people

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook