Ποια Κρητικιά παρουσιάστρια θήλασε δημόσια το μωρό της; Photos

ποια-κρητικιά-παρουσιάστρια-θήλασε-δ-182816

thilasmos_andrianiΗ Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που γιορτάζεται και στη χώρα μας, κορυφώθηκε με μια ταυτόχρονη εκδήλωση στην οποία μανούλες από όλη την Ελλάδα θήλασαν δημόσια τα μωρά τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να παροτρύνουν και τις υπόλοιπες μητέρες να κάνουν το ίδιο.

Στην ίδια κίνηση έχουν προχωρήσει από την πρώτη στιγμή πολλές επώνυμες μητέρες, ανάμεσα τους και η γνωστή παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Κρήτη Tv, Ανδριανή Αγγελιδάκη.

H Ανδριανή θέλησε να θηλάσει δημόσια το μωρό της για να συμβάλει στον τελικό σκοπό: την απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και την επανεξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

thilasmos_andriani1Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε:«Κορίτσια μη διστάσετε στιγμή να θηλάσετε τα παιδιά σας όπου και αν βρίσκεστε. Βοηθήστε πρώτες εσείς τους γύρω σας , να εξοικειωθούν με τη διαδικασία. Σήμερα δεκάδες μανούλες θηλάζουν ταυτόχρονα σε δημόσιους χώρους σε 50 πόλεις της Ελλάδας. Ευχομαι τα επόμενα χρόνια να μην χρειάζονται τέτοιες συντονισμένες δράσεις για να αναδειχθεί ο ως η πρώτη μας επιλογή για τη σίτιση των παιδιών μας».

andrianizarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook