Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιανουάριο;

ποια-ζώδια-έχουν-σημαντικές-ημερομην-363181

Το 2017 ξεκινά με έναν δυναμικό μήνα, που επηρεάζει σχεδόν τα περισσότερα ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Ιανουρίου είναι: Κριός, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος & Ιχθύες

ΚΡΙΟΣ

12 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις επιρροές από την Πανσέληνο κι ως εκ τούτου, θα έχεις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και θα χρωματίσεις με ευαισθησία όλα τα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται να γίνεις ακόμα πιο παρορμητικός/ή και θαρραλέος/α, εκφράζοντας έτσι περισσότερες πλευρές του εσωτερικού σου κόσμου. Όλα όμως θα έχουν μια χροιά πίεσης, η οποία θα σε σπρώξει να πάρεις θέση κι ίσως να νιώσεις ελαφρά εκτεθειμένος/η σε όλα τα μέτωπα. Η ουσία είναι να μην ανησυχείς για την γνώμη των άλλων, αλλά να επικεντρώνεσαι στο τι κάνει καλό σε εσένα τον/την ίδιο/α. Καρκίνος, Ζυγός κι Αιγόκερως θα είναι τα άτομα με τα οποία θα εμπλακείς περισσότερο.
9-12 Ιανουαρίου: Συντελούνται αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες εκ των πραγμάτων θα σε ωθήσουν προς μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με αυτή που ακολουθείς συνήθως. Θα υποχρεωθείς να συνυπολογίσεις όλους τους κοινωνικούς κι οικογενειακούς παράγοντες σε ότι κάνεις, γεγονός το οποίο θα αυξήσει την πίεση που νιώθεις αυτή την στιγμή. Το θετικό είναι ότι, θα συλλέξεις εμπειρίες, οι οποίες θα σε προσγειώσουν, μα κυρίως θα σε εντάξουν καλύτερα μέσα στο κοινωνικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.
28 Ιανουαρίου: Ό Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 9 Μαρτίου. Θα είναι μια περίοδος πολύ έντονη για σένα, αλλά συγχρόνως, γεμάτη δυναμική. Καλό είναι να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, γιατί τείνεις να υπερβάλεις και δεν μπορείς να ελέγξεις την δύναμή σου. Θα χρειαστεί αναγκαστικά να βάλεις κάποιο φρένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, είσαι ο τυχερός του ζωδιακού καθώς ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

4-12 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, ο Ερμής που βρίσκεται στο άξονά σου, θα σε κάνει να ανοιχτείς πέραν του μέτρου με τις πολύ στενές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι αποκαλύψεις κι αλήθειες που δεν τις περίμενες –σχετικά με τρίτα πρόσωπα-. Παρόλα αυτά, για να είσαι τελείως σίγουρος/η για κάτι, κράτα καλύτερα μικρό καλάθι και μην βασίζεσαι απόλυτα σε λόγια άλλων, γιατί με βεβαιότητα θα υπάρχουν υπερβολές κι ανακρίβειες σε οτιδήποτε μπορεί να έχει ειπωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1- 4 Ιανουαρίου: Η Νέα Χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή στον άξονά σου να είναι ανάδρομος κι αυτό κατά συνέπεια, θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Σκέψεις που έχεις κάνει κι αποφάσεις που είχες πάρει πριν από λίγο καιρό, θα κρατηθούν για ένα μικρό διάστημα ακόμη μέσα στο μυαλό σου, δηλαδή, μυστικές. Η επικοινωνία γενικά θα είναι βατή, αλλά όχι τόσο άνετη. Αυτό που θα σε βασανίσει, είναι οι πολλές σκέψεις που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σου, κι η αδυναμία να πάρεις μια συγκεκριμένη απόφαση πάνω σε θέματα που σε απασχολούν.
12 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος του μήνα, είναι σημαντική για εσένα, αφού με την βοήθεια της, θα αρχίσεις να αποκτάς όχι μόνο επίγνωση των προσωπικών σου φιλοδοξιών, αλλά βαθύτερη κατανόηση της σημασίας των συνεργασιών, στο σχέδιο της ζωής σου. Παράλληλα με την αισιοδοξία που θα νιώσεις, -η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις εύκολα επικοινωνιακά ανοίγματα-, θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια, ώστε να συγκεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την διαχείριση μελλοντικών καταστάσεων. Παρόλα αυτά, απέβαλε τον φόβο και την μεμψιμοιρία και δούλεψε, με σκοπό να δημιουργήσεις μια μελλοντική κατάσταση, η οποία θα είναι πολύ ξεχωριστή κι ευνοϊκή για εσένα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ένστικτό σου, το οποίο αν του το επιτρέψεις, θα σε οδηγήσει να μυριστείς εγκαίρως το τι μέλλεται να συμβεί και θα σε οδηγήσει αυθόρμητα στην σωστή κατεύθυνση, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.
28 Ιανουαρίου: Από σήμερα και μέχρι τις 9 Μαρτίου, θα υπάρξει επιτακτική ανάγκη να δραστηριοποιηθείς -σε επαγγελματικά κυρίως θέματα- και να κάνεις ακραίες αλλαγές. Η δημιουργία ενός πολύ δυναμικού προφίλ θα σε οδηγήσει σχεδόν μαθηματικά, να ηγηθείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρίσκεσαι. Η αναγκαιότητα για μια νέα αρχή θα είναι αυτή που θα σε σπρώξει να κάνεις σαρωτικές αλλαγές και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ επαναστατικό, όπου μαζί με όλα τα άλλα, θα αναζητήσεις και την ανεξαρτησία σου. Ως εκ τούτου, η ενέργεια σου θα χτυπήσει ‘’κόκκινο’’, θα είναι έντονη και θα εκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρόλα αυτά όμως, καλό θα ήταν να μην αμελήσεις να εκφράζεις τη συμπόνια σου και να επιδείξεις αρκετή κατανόηση κι υπομονή, όταν κι όπου πρέπει. Η σεξουαλική σου ορμή πάντως, θα είναι φλογερή και γεμάτη πάθος!

ΛΕΩΝ
28 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις και θεωρίες που μοιάζουν να είναι μακριά από τον τρόπο που λειτουργείς, αλλά αποδεικνύεται τελικώς ότι υπάρχουν κάπου βαθιά μέσα σου. Όπως και να έχει, θα τις αναγνωρίσεις και θα αποκτήσεις μια τελείως διαφορετική στάση απέναντι στα άτομα με τα οποία έχεις στενή επαφή, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, με φιλικό πάντα τόνο. Οι αντιδράσεις σου, -στις πράξεις των άλλων- θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με την (προ)διάθεση που θα έχεις για να αποδεχτείς (ή να απορρίψεις) τη διαφορετική οπτική γωνία τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την εκφράζουν.
29 Ιανουαρίου: Από σήμερα και μέχρι και τις 9 Μαρτίου θα ξεκινήσεις μια πολύ δυναμική προσπάθεια σε σχέση με την καριέρα σου και θα εστιάσεις σε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, αλλά τον εμπλουτισμό των επαγγελματικών σου γνώσεων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα ανακτήσεις τις ηγετικές σου ικανότητες και θα θέσεις τον προσωπικό σου παλμό ακόμα και σε θρησκευτικές, φιλοσοφικές ή πνευματικές αναζητήσεις. Νομικά θέματα θα λυθούν με ένα πολύ δυναμικό τρόπο, κι η αλήθεια θα λάμψει υπέρ σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1 Ιανουαρίου: Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες –δηλαδή στον άξονά σου- κι εσύ ενεργοποιείσαι με στόχο να αναλάβεις ένα σημαντικότερο ρόλο στην ζωή των άλλων. Μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, θα βιώνεις εμπειρίες που θα αφορούν την σχέση σου με τα άλλα άτομα κι ο τρόπος που θα συνεργάζεσαι μαζί τους, θα έχει χροιά προσφοράς κι υπηρεσίας. Ενδέχεται να νιώσεις αρκετή πίεση κι ίσως υποκύψεις σε στενά συναισθηματικά μαρκαρίσματα, τα οποία δεν θα μπορέσεις εύκολα να παρακάμψεις. Πρόσεξε τις πολλές ευαισθησίες που μπορεί να έχεις και βεβαιώσου ότι θα παραμείνεις δυνατός/ή, ώστε να ανταπεξέλθεις στις επάλξεις της καθημερινότητας.
3 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες -στον άξονά σου- και σου φέρνει ότι καλύτερο, ήδη, από την αρχή της χρονιάς! Θα εισπράξεις πολύ θετική συμπεριφορά από τους άλλους, η οποία θα σε βοηθήσει να βγεις από πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Πολλά πάντως μπορεί να συμβούν αυτή την περίοδο, ακόμα κι απόφαση γάμου μπορεί να πάρεις. Μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου, θα απολαμβάνεις ωραίες στιγμές, όχι μόνο γιατί θα σου προσφέρονται από τρίτα πρόσωπα, αλλά και γιατί θα δρέψεις τους καρπούς των δικών σου κόπων.

ΖΥΓΟΣ
28 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον Κριό και στον άξονά σου, θα πυροδοτήσει την ενεργητικότητά σου. Γι’ αυτό το λόγο, μέχρι και τις 10 Μαρτίου, θα γίνεις υπερβολικά δραστήριος/α και θα ρίχνεσαι στην φωτιά, όχι μόνο για τις ανάγκες των πολύ κολλητών σου φίλων, αλλά και για αυτές του/της αγαπημένου/ης σου. Αυτός ο ενεργητικός και φλογερός τρόπος συμπεριφοράς, θα σε καθορίσει για ένα διάστημα. Με βεβαιότητα, θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, οι οποίες με τη σειρά τους, θα αλλάξουν την καθημερινότητα σου. Θα βιώσεις δυνατές στιγμές και θα ‘’ξεσηκωθείς’’ πολλές φορές, φτάνοντας να κάνεις ξεκαθαρίσματα με πολλά από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Δεν είναι απίθανο, για κάποιο διάστημα, η διπλωματική σου στάση να πάει περίπατο και να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
3 Ιανουαρίου: Η γαλήνη που θα σε γεμίσει εσωτερικά κι η εμπιστοσύνη που θα νιώσεις χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο ιδιαίτερο γεγονός, θα σε οδηγήσουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά, μέσα από ένα νέο πρίσμα. Η ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά και δημιουργικά θα είναι το εσωτερικό κίνητρο που θα σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την ερωτική σου ζωή, αλλά ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση αυτή τη φορά. Η αυτοαξιολόγηση, θα είναι το σημαντικότερο δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου φέτος. Η επιθυμία για ένα παιδί ή η απόκτηση μιας πιο όμορφης και γλυκιάς ερωτικής ζωής, θα γίνουν τα επίκεντρα των επιδιώξεών σου. Μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου, θα δοκιμάζεις την καλή σου τύχη σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και σε οικονομικά θέματα, υπό την μορφή υγιούς ρίσκου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
5 Ιανουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει για λίγο μόνο διάστημα στο ζώδιο σου, αφού ο πλανήτης κινείται με ανάδρομη πορεία. Επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες και σου φέρνει ξανά στο νου ιδέες, επαφές και συνεννοήσεις που πιθανόν να είχαν διακοπεί. Είναι ευκαιρία να ολοκληρώσεις συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση, αλλά και να ξαναέρθεις σε επικοινωνία με άτομα με τα οποία είχατε αφήσει ένα κομμάτι της συναλλαγής σας ημιτελή. Επίσης, θα διαφωτιστείς σε συγκεκριμένα προσωπικά θέματα, βρίσκοντας επιτέλους λύσεις, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε υπερβολή στο τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς.
8 Ιανουάριου: Ο Ερμής πλέον ορθοδρομεί, μπαίνει στην κανονική του πορεία, αλλά συνεχίζει να επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου. Πολλά μέτωπα θα ανοίξεις, οι σκέψεις σου θα είναι αισιόδοξες και γενικά ο τρόπος που θα εκφράζεσαι, θα είναι ιδιαίτερος. Πρόσεξε, γιατί μπορεί να γίνεις πολύ μαρτυριάρης/α, όχι μόνο σε θέματα που αφορούν εσένα, αλλά και σε μυστικά τρίτων!
28 Ιανουαρίου: Η ενέργεια σου γίνεται πολύ ισχυρή και θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο, με θετικούς οιωνούς. Πλέον, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και το πώς θέλεις να γίνει και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αρχίσεις να δουλεύεις πολύ εντατικά. Το ρίσκο θα σε φορτίσει με τόλμη και μαζί με το διαισθητικό όραμα που θα έχεις, θα ξέρεις ακριβώς πώς πρέπει να δράσεις. Τα βήματα σου θα είναι μελετημένα και σταθερά. Μέχρι και τις 10 Μαρτίου θα βρίσκεσαι σε μια δυναμική κατάσταση και θα βγεις από πολλά αδιέξοδα γρήγορα κι ανέλπιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
12 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου -στον άξονά σου- θα σου αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και σχετίζεσαι με τους άλλους. Όχι μόνο θα επιτρέψεις στους άλλους να συμμετέχουν περισσότερο στη ζωή σου, αλλά θα συμμετέχεις κι εσύ με τη σειρά σου στη δική τους. Τα πράγματα, θα εξελίσσονται σχετικά γρήγορα, άλλα όχι όμως εύκολα ή αβίαστα. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα μείνεις στάσιμος/η, αλλά θα αναλαμβάνεις δράση.
13 Ιανουαρίου: Ο Ερμής μπαίνει επιτέλους οριστικά σε ορθή κίνηση στο ζώδιο σου, δίνοντάς σου μια έξτρα βοήθεια στο επικοινωνιακό κομμάτι. Έτσι, θα αποφασίσεις να δώσεις μια καινούργια ευκαιρία στον εαυτό σου να βγει προς τα έξω και να εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έως και τις 6 Φεβρουαρίου, θα έχεις την άνεση να υλοποιήσεις τις προσωπικές σου ιδέες.
28 Ιανουαρίου: Μια νέα επίδραση ξεκινάει στην ζωή σου -μέχρι και τις 9 Μαρτίου- που θα σε καθορίσει, καθώς θα υπάρχουν σημεία τριβής και σημεία υπερβολής, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να τα κοντρολάρεις. Ναι μεν θα υπάρχει διάθεση για δράση και νέα ξεκινήματα, αλλά αυτά θα γίνονται μέσα από κόντρες, προβλήματα, ηγετικές συμπεριφορές και δεν αποκλείεται να κάνεις κι οικογενειακά ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1η Ιανουαρίου: Η χρονιά ξεκινάει με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου κι έχει μεγαλύτερη επίδραση σε σένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες, γιατί μετά αλλάζει ζώδιο. Καλό θα ήταν να επωφεληθείς όσο μπορείς αυτές τις δυο ημέρες και να πάρεις τα δώρα της ενέργειας της, επιτρέποντας να σε πλημμυρίσουν κύματα καλής διάθεσης.
28 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, θα σου δώσει μια γερή ώθηση η οποία θα σε οδηγήσει να κάνεις φιλικά, αλλά δυναμικά ξεκαθαρίσματα. Θα δεις σφαιρικά τις ανάγκες σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες και τα πράγματα θα κυλήσουν προς μια εξελικτική κατεύθυνση. Έτσι, θέλοντας και μη, θα αναγκαστείς να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ
1 Ιανουαρίου: Ο Άρης στους Ιχθύες θα είναι μια μεγάλη αβάντα για εσένα, μιας και θα σου δώσει τα φτερά ώστε να κάνεις την διαφορά. Εισέρχεσαι σε μια πολύ δυναμική φάση και δραστηριοποιείσαι έντονα. Θα εκφράζεσαι πιο εύκολα με την μουσική κι οτιδήποτε έχει ρυθμό και σου προκαλεί συγκίνηση. Μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, θα γεμίζεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια που θα σε κάνει να νιώθεις πολύ ισχυρός/ή, αλλά παράλληλα θα έχεις μια διάθεση έντονα ρομαντική και μια συμπεριφορά, άκρως αισθησιακή.
3 Ιανουαρίου: Η χρονιά ξεκινάει με ένα μποναμά για εσένα: η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και σου προσφέρει πολλές δυνατότητες για προσωπική κι επαγγελματική επιτυχία, φτάνει να ξεκινήσεις να ακούς περισσότερο την καρδιά σου. Η αγάπη για εσένα τον/την ίδιο/α, θα είναι το σημείο αναφοράς σε οτιδήποτε κάνεις. Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο να το επιτύχει κανείς, αφού η αγάπη για τον εαυτό μας, δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, είναι κατάσταση συνειδητότητας. Η συμπόνια, η ευαισθησία κι ο ρομαντισμός, θα είναι τα στοιχεία που θα αναζητήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γενικά θα πας καλά κι επιπλέον, θα έχεις και διάθεση να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσπαθήσεις, είναι να μην εξαρτάσαι από τα άτομα με τα οποία εμπλέκεσαι συναισθηματικά, γιατί εκεί μπορεί να δείξεις μεγάλη αδυναμία.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook