Ποια Ελληνίδα ηθοποιός «απολογείται» γιατί ξόδεψε 3.700 ευρώ για τσάντα και παπούτσια;

ποια-ελληνίδα-ηθοποιός-απολογείται-226419

ellinida ithopoiosΓια την οικονομική κρίση και τα σπάταλα χρόνια πριν από αυτή, μίλησε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε συνέντευξή της, στο περιοδικό OK!, αναφέροντας ότι κάποτε ήταν πολύ σπάταλη, αλλά και «αλκοολική» με τα ψώνια!

«Μπορεί να μην πέρασαν ποτέ πολλά χρήματα από τα χέρια μου, αλλά αυτά που έβγαζα από τη δουλειά μου τα ξόδευα, χωρίς να σκέφτομαι τι θα κάνω αύριο. Δεν το σκεφτόμουν καθόλου αν ήθελα να δώσω ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσω ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια που μου άρεσαν. Έχω δώσει 2.500 ευρώ για να αγοράσω μία συλλεκτική τσάντα Louis Vuitton που είχα ερωτευτεί, την οποία δεν κρατάω πια, γιατί ντρέπομαι φοβερά για τη σπατάλη που είχα κάνει. Την έχω στην ντουλάπα, τη βλέπω και σκέφτομαι ότι δεν άξιζε να δουλεύω τόσους μήνες για να μπορώ να την πάρω. Τώρα δεν πρόκειται να δώσω περισσότερα από 100 ευρώ για τσάντα» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Νικολαΐδου.

katia_nikolaidouΜάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, δεν ήταν η μόνη μεγάλη σπατάλη που είχε κάνει: «Και για παπούτσια έχω δώσει τρελά λεφτά. Θυμάμαι μία φορά που δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση πήγα ταξίδι στο Λονδίνο και ξόδεψα 1.200 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν όλο το συνάλλαγμα που είχα πάρει μαζί μου για να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια Jimmy Choo» πρόσθεσε.

 

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook