Ποδηλάτης παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στο κέντρο των Χανίων | Photo

ποδηλάτης-παρέσυρε-και-τραυμάτισε-πε-703737

Τον τραυματισμό και την διακομιδή μιας γυναίκας στο Νοσοκομείο, προκάλεσε η παράσυρσή της από ένα.. ποδήλατο!

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Χατζημιχάλη Γιάνναρη στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν η άτυχη περαστική χτυπήθηκε στο κεφάλι μετά την σύγκρουση με ποδηλάτη, όπως βλέπετε σε φωτογραφία του zarpanews.gr από το σημείο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που την παρέλαβε και την μετέφερε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην αριστερή κροταφική περιοχή στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Αστυνομίας, όπου διεξάγουν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Ποδηλάτης παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στο κέντρο των Χανίων | Photo

  1. 1.10 μετρο πεζοδρομιο μαζι με τραπεζακια σε ενα απο τα πιο πολυσυχναστο πεζοδρομιο. Για τα τζιπακια ξερετε να λετε αλλα για τα τραπεσακια μουγκα.

  2. Ποδηλατες ως συνηθως παραβιαζουν το κοκ καθε μερα , αλλοι επικινδυνοι και αυτοι!!Νομιζουν οτι εχουν το ακαταλογιστο στο δρομο , τροχοφορα ειναι και αυτα στον ιδιο με τους υπολοιπους με τους ιδιους νομους και κανονες.

  3. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ , ΠΑΝΕ » ΜΕΣΑ Σ’ΟΛΑ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ . ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΓΘΝΑΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ . ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ , ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΗΣ , ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗς ; ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗ ; ΠΟΙΟΣ ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook