Ποδαρικό στη Σούδα για φέτος από 1.057 κρουαζιεροτουριστάκια!

ποδαρικό-στη-σούδα-για-φέτος-από-1-057-κρου-139020

artaniaΤο Λιμενικό Ταμείο Νομού Χανίων και οι φορείς των Χανίων υποδέχτηκαν σήμερα στο Λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο MS ARTANIA, στην πρώτη προσέγγιση κρουαζιεροπλοίου για την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 1.057 επιβάτες και 520 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από την Βαλέτα της Μάλτας και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Εθιμοτυπικά και με την αφορμή του πρώτου κατάπλου κρουαζιερόπλοιου για το 2014, ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. κ. Κώστας Μπροκαλάκης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα σε ανώτερο Αξιωματικό του MS ARTANIA μαζί με ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ευχόμενος καλά ταξίδια και περισσότερες προσεγγίσεις. Στο πλαίσιο της τελετής αυτής ο Πρόεδρος του Λ.Τ.Ν.Χ. ενημέρωσε συνοπτικά για το πλάνο των βελτιώσεων στις υποδομές και στις διαδικασίες του Λιμένα Σούδας που είναι προγραμματισμένες για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Η Αξιωματικός του πλοίου αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την θερμή υποδοχή, ανέφερε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη από τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Λιμένα, τονίζοντας ότι το Λιμάνι της Σούδας είναι ιδιαίτερα ασφαλές για τα κρουαζιερόπλοια και τα Χανιά αποτελούν έναν πολύ όμορφο και φιλόξενο προορισμό για τους επιβάτες.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κώστας Μπροκαλάκης με αφορμή την πρώτη προσέγγιση Κ/Ζ για το 2014 τόνισε ότι: «το Λιμάνι της Σούδας έχει ήδη προετοιμασθεί και βρίσκεται σε ετοιμότητα όπως κάθε χρόνο για να φιλοξενήσει την διεθνή κρουαζιέρα, την πλέον δυναμικά ανερχόμενη μορφή τουρισμού που συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Όπως είναι γνωστό, στο Λιμάνι της Σούδας έχουν προγραμματισθεί από το Λιμενικό Ταμείο παρεμβάσεις στις υποδομές και στις διαδικασίες, για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στα κρουαζιερόπλοια, τους επιβάτες και τα πληρώματά τους. Θεωρούμε ότι και αυτή η τουριστική περίοδος για την κρουαζιέρα θα είναι επιτυχής και αποδοτική για την περιοχή μας και για να γίνει αυτό εφικτό απαιτείται η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων που εκτός από την φιλοξενία τους θα πρέπει να επιδείξουν τον επαγγελματισμό τους στους τομείς ευθύνης τους για να μπορέσει και ο επισκέπτης της κρουαζιέρας να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής του τόπου μας».

Η σημερινή προσέγγιση αποτελεί την πρώτη από τις 43 μέχρι στιγμής προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων που έχουν προγραμματισθεί για το 2014 στο Λιμάνι της Σούδας και στα Χανιά.

Πηγή: zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook