«Πλημμύρισαν» φόλες τα Χανιά | Τι καταγγέλλει ο φιλοζωικός

πλημμύρισαν-φόλες-τα-χανιά-τι-καταγ-433761

Στην καταγγελία για πληθώρα δηλητηριάσεων αδέσποτων με φόλες το τελευταίο διάστημα στα Χανιά προέβη με ανάρτηση του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Κάθε μέρα οι φόλες έχουν την τιμητική τους, αλλά σήμερα τα ξημερώματα οι εγκληματίες «χτύπησαν» ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές και θρηνήσαμε πολλά θύματα ανυπεράσπιστων ζώων, δεσποζόμενων και αδέσποτων.

Στην περιοχή του Βαρυπέτρου το δηλητήριο είχε σκορπιστεί παντού, ενώ στον Αλικιανό δηλητηριάστηκαν δεσποζόμενα ζώα που βρήκαν όλα τραγικό θάνατο γιατί το δηλητήριο ήταν ισχυρό.

Ένας κηδεμόνας, συντετριμμένος, πήγε στη αστυνομία μαζί με τα πτώματα των ζώων για να γίνει τοξικολογική εξέταση από την κτηνιατρική και κατήγγειλε το περιστατικό.

Από το μένος των θρασύδειλων δε γλύτωσε ούτε η περιοχή των Αγίων Αποστόλων πάνω από το γήπεδο, όπου εντοπίσαμε το πτώμα μιας δηλητηριασμένης σκυλίτσας-καινούριας στην περιοχή.

Όσοι εγκαταλείπετε μαζικά ζώα στους Αγίους Αποστόλους, νομίζοντας ότι είναι κυνοκομείο, αυξάνοντας καθημερινά τον πληθυσμό των αδέσποτων σε μια ήδη επιβαρυμένη περιοχή, το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε το θάνατο των αδέσποτων που διαβιούν εκεί, γιατί υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που έχουν βρει τη λύση για την απομείωση του πληθυσμού.

Και αν η εικόνα σας φαίνεται σκληρή, αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα για όσους δε θέλουν να εθελοτυφλούν…. Άλλωστε ο δράστης το εξέθεσε σε κοινή θέα στα μάτια των τουριστών που επισκέφτηκαν την περιοχή των Αγίων Αποστόλων το πρωί, παραδίδοντας μαθήματα πολιτισμού…»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook