Πλημμυρίστε το σπίτι σας ευτυχισμένες στιγμές! | Photos

πλημμυρίστε-το-σπίτι-σας-ευτυχισμένε-562566

O Αμερικανός εξερευνητής του National Geographic, εκπαιδευτικός και συγγραφέας Dan Buettner γύρισε τον κόσμο με το ποδήλατό του προκειμένου να μελετήσει τις πιο ευτυχισμένες περιοχές του πλανήτη. Στη συνέχεια, κατέγραψε τις εμπειρίες του σε βιβλία.

Σε ένα από αυτά, υποστηρίζει ότι δραστηριότητες όπως το να κοιτάζουμε παλιές φωτογραφίες και ενθύμια λειτουργεί σαν αερόστατα για την αυτοπεποίθηση, αφού μας κάνει να βλέπουμε τον εαυτό μας θετικά.

Προτείνει, λοιπόν, να το πλημμυρίσουμε το σπίτι μας με φωτογραφίες, σουβενίρ, εισιτήρια συναυλιών και οτιδήποτε μας θυμίζει ξένοιαστες στιγμές από το παρελθόν. Και όποτε χρειαζόμαστε ένα σφηνάκι χαράς, να τους ρίχνουμε μια ματιά.

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσιεύτηκε και μια έρευνα σύμφωνα με την οποία, αν νιώθουμε χάλια, το αντίδοτο είναι να χαζέψουμε τις παλιές φωτογραφίες μας στο Facebook.

Η πόρτα του ψυγείου μας μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει φωτογραφίες από την Αντίπαρο και μαγνητάκια από το Άμστερνταμ, ο πίνακας ανακοινώσεων στην κουζίνα το εισιτήριο από τη συναυλία του Bowie του 1996 και οι πόρτες της ντουλάπας flyers από τη φοιτητική ζωή στο Λονδίνο και polaroids από την πενταήμερη.

Αν θέλουμε το παρατραβάμε κιόλας, μετατρέποντας ολόκληρους τοίχους του σπιτιού –όπως εκείνους του διαδρόμου– σε πάνελ που αφηγούνται τη ζωή μας. Κι όσο τα κοιτάμε, τόσο θα ανεβαίνουμε.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook