«Πλατινένιος» ο Περικλής Τζουγανάκης | Δείτε φωτογραφίες από την απονομή

πλατινένιος-ο-περικλής-τζουγανάκη-234445

tzouganakisΣε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη δισκογραφία ένας Χανιώτης καλλιτέχνης καταφέρνει να σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Ο λόγος για τον Κισσαμίτη βιολάτορα Περικλή Τζουγανάκη, του οποίου η τελευταία δισκογραφική δουλειά ξεπέρασε τις 30.000 πωλήσεις κι έγινε «πλατινένια».

tzouganakis1Το cd έχει τον τίτλο «2014 Χαράματα» και κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», από την Μelon Μusic.

tzouganakis3«Είναι ένας δίσκος που έχει μια όμορφη πορεία. Στόχος μου ήταν να γλεντήσουν όσοι τον ακούσουν. Η Κρητική μουσική είναι γλέντι, είναι διάθεση, είναι…επανάσταση» δήλωσε συγκινημένος παραλαμβάνοντας την τιμητική του πλακέτα, ο Περικλής Τζουγανάκης.

tzouganakis_dimouΗ τελετή της απονομής στον Περικλή Τζουγανάκη και όλους τους συντελεστές του cd έγινε στις 24 Μαρτίου στην Αθήνα, στο κοσμικό κέντρο «Κρητικό Κονάκι».

_DEM1319Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων, η γνωστή Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανόλης Πατεράκης και ο λαογράφος – δημοσιογράφος και στιχουργός, Γιώργος Λεκάκης.

tzouganakis2Μάλιστα στον κ. Λεκάκη δόθηκε επίσης απονομή πλατίνας του cd για τους στίχους στο τραγούδι «Όλο τον κόσμο γύρισα» και στον συνθέτη Κώστα Κοπανέλλη για τη μουσική του τραγουδιού »Η έννοια σου».

_DEM1531

zachareniaΤην εκδήλωση παρουσίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σεργιάνι στην παράδοση» της Τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ, Ζαχαρένια Μπούτζουκα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook