Πλατανιάς | Χριστόπουλος: «Τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας»

πλατανιάς-χριστόπουλος-τον-καλύτερ-150555

xristopoulos«Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας μας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο νέος προπονητής του Πλατανιά Χανίων Γιάννης Χριστόπουλος, μετά και τη χθεσινή υπογραφή του συμβολαίου του, γεγονός που ουσιαστικά αποτέλεσε το πέρας και του τυπικού μέρους ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τη Χανιώτικη Π.Α.Ε., που είχε συμφωνηθεί με κάθε λεπτομέρεια αρκετές ημέρες νωρίτερα, όταν και οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, είχαν δώσει τα χέρια και, εν συνεχεία, είχαν ξεκινήσει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015.

Αναλυτικότερα, σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο κ. Χριστόπουλος σημειώνει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Πλατανιά Χανίων, που μου εμπιστεύθηκε τη θέση του προπονητή της ομάδας. Είναι σημαντικό για εμένα ότι με έκαναν να νιώσω ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Πλατανιά και θέλω πολύ να συνεργαστώ με τους ανθρώπους της. Ξέρω ότι το έργο που με περιμένει είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους της ομάδας μας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook