Πλατανιάς: Παλικάρι στη Μυτιλήνη!

πλατανιάς-παλικάρι-στη-μυτιλήνη-188383

tsourakis-mpanana_610_400Όρθιος στάθηκε στην Μυτιλήνη ο Πλατανιάς, ο οποίος απέσπασε παλικαρίσιο βαθμό απέναντι στην Καλλονή (0-0). Η χανιώτικη ομάδα έτσι συνεχίζει το αήττητο σερί της, αγνοώντας τι εστί ήττα από τις 27 Σεπτεμβρίου!

Ο Πλατανιάς έπαιξε έτσι όπως ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει τον πολύτιμο βαθμό. Μάλιστα είχε και τις ευκαιρίες για να φτάσει στο «τρίποντο» της νίκης και να υποχρεώσει την Καλλονή στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, εντούτοις στη σημαντικότερη φάση με τον Μπανανά στο 27ο λεπτό, δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε γκολ χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει από πολύ κοντά, όντας αμαρκάριστος μέσα στην άμυνα των γηπεδούχων!

Στην επανάληψη και πάλι ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο και δεν κινδύνεψε πέραν μίας και μόνο φάσης για την Καλλονή στο 57′, με τον Ολιμπά να δείχνει όμως «αντανακλαστικά» και να λέει «όχι» στο σουτ του Καμαρά.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βάλιος, Πιπίνης, Καλτσάς (64′ Αγρίτης), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (72′ Στεφάνοβιτς), Χουάνμα (52′ Καμαρά).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί (80′ Μαχαμάτ), Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Τσουράκης, Μπεριάν (60′ Αποστολόπουλος), Τζίλβαν, Τόρες (72′ Ναζλίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Χουάνμα, 36′ Πιπίνης, 77′ Κεϊτά / 32′ Αγκιλέρα, 79′ Τετέ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook