Πλατανιάς | Ο Μανώλης Ντουντουλάκης με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων

πλατανιάς-ο-μανώλης-ντουντουλάκης-με-140334

xenodoxoi ntountoulakis 2Πολύ χρήσιμη χαρακτηρίζεται η συνάντηση που είχε την Τρίτη το μεσημέρι με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πλατανιά Νέα Εποχή, υποψήφιος δήμαρχος Μανώλης Ντουντουλάκης.

Ο κ. Ντουντουλάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης σημείωσε πως αποτελούν προτεραιότητα για την καλύτερη δυνατή προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Πλατανιά, τόσο η δημιουργία δημοτικού γραφείου τουρισμού, όσο και η αποτελεσματικότερη προβολή του τόπου.

Ο κ. Ντουντουλάκης τόνισε πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μέχρι το Κολυμπάρι, η πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών για την αντιμετώπιση της διάβρωσης της ακτογραμμής καθώς και η ολοκλήρωση των έργων του τοπικού λιμανιού.

Σημείωσε επίσης πως θα αποφέρει σημαντικά οφέλη και για τους αγρότες της περιοχής, αλλά και για τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό στο σύνολο τους, η ανάπτυξη εποικοδομητικής  συνεργασίας του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα παραγωγής, σημειώνοντας πως τα αποτελέσματα μιας τέτοιας συνεργασίας θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Μείζονος σημασίας επίσης χαρακτηρίστηκε και η υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής στην περιοχή τα οποία θα βελτιώσουν συνολικά την γενικότερη εικόνα ολόκληρου του δήμου Πλατανιά.

Παράλληλα ο κ. Ντουντουλάκης ανέφερε πως η εγκατάσταση δημοτικών περιπτέρων σε σημεία του δήμου θα συμβάλει τα μέγιστα στο να γνωρίσουν καλύτερα οι επισκέπτες της περιοχής τον Πλατανιά, αλλά και να μάθουν την ιστορία του τόπου.

xenodoxoi ntountoulakis 1Τέλος αναφορά έγινε και στην αναγκαιότητα αποτελεσματικής αστυνόμευσης ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, με τον κ. Ντουντουλάκη να σημειώνει πως είναι απαραίτητη η στενή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, προκειμένου να μην παρατηρούνται φαινόμενα παραβατικότητας τα οποία είναι δυνατόν να δυσφημίσουν την περιοχή.

Τον κ. Ντουντουλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Ένωση Ξενοδόχων συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Πλατανιά.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook