Πλατανιάς | Αναστόπουλος: «Εμφάνιση και βαθμούς»

πλατανιάς-αναστόπουλος-εμφάνιση-κα-122963

anastopoulosΗ καλή εμφάνιση που θα συνοδεύεται από θετικό αποτέλεσμα είναι ο στόχος του Πλατανιά Χανίων στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., όπως τόνισε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας Νίκος Αναστόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ, πριν από την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης στο Μάλεμε. Οι δηλώσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στο youtube.

Αναλυτικότερα, ο Νίκος Αναστόπουλος σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

• Για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.:

«Σίγουρα ζητάμε τη νίκη. Τώρα, τι μπορούμε να περιμένουμε… Πιστεύω ότι θα έχουμε την ίδια εικόνα που είχαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε. Γιατί όταν έχεις τέτοια εικόνα, όπως με τον Παναθηναϊκό, παίζεις καλά, κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μας έλειπε το γκολ. Γιατί, κατά τα ψέματα, το γκολ είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει τους βαθμούς ή τον βαθμό».

• Για τις καλές εμφανίσεις που δεν συνοδεύονται από αποτελέσματα:

«Δεν φτάνει να παίζει καλά μια ομάδα. Το καλά σημαίνει ότι πήρα βαθμούς ή βαθμό. Αυτό είναι το σκεπτικό και με αυτό θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Απλά, όπως είπα, η εμφάνιση είναι οδηγός για την πορεία. Γιατί αν παίζεις τόσο καλά όσο με τον Παναθηναϊκό θα έρθει και το γκολ. Και σε προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλές εμφανίσεις, δεν είχε έρθει το γκολ και ήρθε με την Ξάνθη και κερδίσαμε 3-0. Όταν έχεις τέτοιες εμφανίσεις. Όταν έχεις εμφάνιση όπως με τον Ο.Φ.Η., που ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δεν παίρνεις και τίποτα, αλλά δεν βλέπεις και λίγο φως».

• Ερωτηθείς για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε:

«Αυτό είναι γενικό φαινόμενο. Και ο Π.Α.Ο.Κ. όταν παίζει μέσα στην Τούμπα είναι άλλος Π.Α.Ο.Κ. Ο Π.Α.Ο.Κ. της Νέας Σμύρνης έχει καμία σχέση με τον Π.Α.Ο.Κ. κόντρα στη Βέροια; Όχι. Το θέμα είναι να μπορούμε η εμφάνιση να συνοδεύεται και από αποτέλεσμα. Δηλαδή, ή βαθμούς ή βαθμό. Γιατί σε αυτή την καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν αρκεί να παίζεις μόνο καλά. Απλά, το καλά σου δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Αυτό είναι το σκεπτικό».

• Σε ερώτηση για το πόσοι βαθμοί χρειάζονται για τη σωτηρία της ομάδας, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων είπε:

«Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. Επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα… Ξέρετε εσείς πόσες ομάδες θα πέσουν; Όχι. Αυτό δεν μας αφορά. Απλά, επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Όσο πιο ψηλά (φτάσουμε) και όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, θα μας κάνει να ανασάνουμε και να προχωρήσουμε».

• Ερωτηθείς αν αισθάνεται πίεση μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε:

«Όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο, η πίεση, το άγχος και όλα αυτά είναι δεδομένα. Εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή. Επειδή ρωτήσατε εμένα, εγώ με αυτά έχω μεγαλώσει, είναι ένα με το πετσί μου, με εμένα. Το άγχος και τον πρωταθλητισμό, αν δεν τα έχεις βιώσει, δεν μπορείς να τα μεταδώσεις».

• Κληθείς να σχολιάσει την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μια ομάδα που αφ” ενός κυκλοφορεί την μπάλα και αφ” ετέρου παίζει απ” τα άκρα. Έχει επικίνδυνα άκρα. Και τα εξτρέμ και τα μπακ είναι πολύ επιθετικά. Από “κει και πέρα, θέλει οπωσδήποτε προσοχή ο Σαλπιγγίδης, γιατί είναι ένας έμπειρος παίκτης, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη μεριά, βλέπουμε, ξέρουμε, είναι διαπιστωμένο ότι τα δύο σέντερ μπακ του Π.Α.Ο.Κ. -ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι ένας παιχταράς που καθοδηγεί την άμυνα- δεν είναι γρήγοροι παίκτες. Όπως και τα μπακ, που ανεβαίνουν και στην ουσία παίζουν σαν έξω δεξιά και έξω αριστερά, δεν είναι πολύ γρήγοροι, άρα είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν μια απόσταση πενήντα μέτρων και να γυρίσουν στην άμυνά τους. Αυτά λέω σε γενικές γραμμές. Από “κει και πέρα, δεν μπορούμε να λέμε και δημόσια τα σχέδιά μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook